En rigtig dejlig dag

En rigtig dejlig dag

Jeg har haft en rigtig dejlig dag. Jeg har været i stalden stort set hele dagen med Laura, og Trine. Vi red alle 3 en dejlig lang tur sammen, og det var virkelig skønt. Jeg tænkte stadig en del på den dejlige ven jeg havde fået mig, som skal slagtes i næste uge (se indlægget herunder), og det gør mig lidt trist… Men det hjalp at være lidt sammen med pigerne og hestene.

Efter den dejlige tur, var vi inde og få æbleskiver og kaffe/kakao :D Det var dejligt lige at komme ind og sidde og snakke, og få lidt varme ^^” Vi var godt nok kolde efter ride turen. Derefter ordnede vi stalden sammen. Det gik hurtigt, og var faktisk hyggeligt… Jamen ja – dejlig dag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Min fine tallerkenrkke glder mig til at benet bliver godt
  • S gr jeg fra p 3 dejlige dages juleferie! Det
  • S er der lavet juledekorationer  juledekoration winteriscoming christmas christmasdecor
  • Mariska og jeg ordner lige boks mens vi troelige venter
  • Tidlig start i dag Hjemme kl 1030 fra stalden hvor
  • Elsker nr efterrsvejret arter sig og man kan ride afsted
  • Sknt at sidde ude i shorts om aftenen og kigge
  • Ferie ferie FERIE! Slap nu af du har friii og