En rigtig dejlig dag

En rigtig dejlig dag

Jeg har haft en rigtig dejlig dag. Jeg har været i stalden stort set hele dagen med Laura, og Trine. Vi red alle 3 en dejlig lang tur sammen, og det var virkelig skønt. Jeg tænkte stadig en del på den dejlige ven jeg havde fået mig, som skal slagtes i næste uge (se indlægget herunder), og det gør mig lidt trist… Men det hjalp at være lidt sammen med pigerne og hestene.

Efter den dejlige tur, var vi inde og få æbleskiver og kaffe/kakao :D Det var dejligt lige at komme ind og sidde og snakke, og få lidt varme ^^” Vi var godt nok kolde efter ride turen. Derefter ordnede vi stalden sammen. Det gik hurtigt, og var faktisk hyggeligt… Jamen ja – dejlig dag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • S glder jeg mig bare til at pigerne kommer til
  • Her gr vi sgu ikke ned p kinotape i dag
  • Solen skinner s smukt udenfor  man kan vel godt
  • Aftensmaden stod i dag p hjemmelavet sushi med tempurarejer og
  • Tillykke med de 20 r til Lady 13 r som
  • Jeg savner mine heste og savner at ride heste horses