Ikke ligefrem en dag man ser frem til

Ikke ligefrem en dag man ser frem til

Ja, som overskriften foreskriver, ser jeg altså ikke ligefrem, frem til i morgen ^^” Jeg skal lave emneprøve eksamens halløj hele dagen. Det starter klokken 09:00 og skal så fortsætte til klokken 17:00 hvor jeg senest skal afleverer igen. Buhu -.-” Det er ikke noget jeg har prøvet før – så jeg håber det er noget der er til at håndterer.

I dag har jeg som nævnt i sidste blog, været en masse ude i stalden. Det har faktisk bare i det hele taget været en rigtig skøn dag :) Det er SÅ befriende at jeg har tid til at være i stalden igen. Den uge jeg ikke kunne komme derud, mærkede jeg godt nok hvordan energien sivede ud af kroppen XD Har meget mere energi når jeg kommer ud og er bare lidt aktivt hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Min fine tallerkenrkke glder mig til at benet bliver godt
  • S gr jeg fra p 3 dejlige dages juleferie! Det
  • S er der lavet juledekorationer  juledekoration winteriscoming christmas christmasdecor
  • Mariska og jeg ordner lige boks mens vi troelige venter
  • Tidlig start i dag Hjemme kl 1030 fra stalden hvor
  • Elsker nr efterrsvejret arter sig og man kan ride afsted
  • Sknt at sidde ude i shorts om aftenen og kigge
  • Ferie ferie FERIE! Slap nu af du har friii og