Glæden ved samværet med et dyr

Glæden ved samværet med et dyr

Årh vejret ser jo næsten helt dejligt ud i dag :) Deeeejligt! Igår var der simpelthen så vådt og tåget. Var nærmest ved at dø da jeg skulle cykle ud i stalden XD Er der noget som jeg ikke kan tåle så er det høj luftfugtighed. Ja, eller fugt i det hele taget ^_^” … Det er noget af det eneste min astma reagerer på i dag. Og ja, så er jeg også ude af form, så det faktum at jeg skulle cykle, var også bare hårdt i sig selv XD haha!

Jeg har simpelthen genfundet en kæmpe glæde i samværet med hesten igen. Jeg glæder mig hver morgen til at skulle ud i stalden – det er det jeg ser frem til. Og jeg har SÅ mange dejlige oplevelser derude. Alene i går da jeg red en tur (helt alene i lang tid), og så kunne vi foralvor give den gas, da de andre normalt ikke er så meget for at jorde afsted ^^” … Og det var Lady glad for ^_^” Det blev da også til et glædesspjæt da var først rigtig fart på. Og der blev også sprunget over over div. vandpytter. EJ, det var bare på alle måder en skøn, skøn tur :’) Dejlige hest…

Men som sagt – så er glæden virkelig genfundet i det. Lige nu sidder jeg også bare og tæller minutter til at jeg kan komme ud og ride. Men jeg ville ønske at jeg kunne have niveauet til noget lidt mere seriøs ridning. Jeg ville sygt gerne gå til noget undervisning i henholdsvis dressur og spring, og komme et sted hen af og til hvor jeg kunne bruge nogle gode faciliteter. Hmf… Og så vil jeg vildt gerne ud og konkurrer igen! Bare sådan på hyggeplan. Men ja… Det må vente nogle år. Skal lige have et godt betalt fuldtidsjob først ^_^” Buhuuu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Min fine tallerkenrkke glder mig til at benet bliver godt
  • S gr jeg fra p 3 dejlige dages juleferie! Det
  • S er der lavet juledekorationer  juledekoration winteriscoming christmas christmasdecor
  • Mariska og jeg ordner lige boks mens vi troelige venter
  • Tidlig start i dag Hjemme kl 1030 fra stalden hvor
  • Elsker nr efterrsvejret arter sig og man kan ride afsted
  • Sknt at sidde ude i shorts om aftenen og kigge
  • Ferie ferie FERIE! Slap nu af du har friii og