Morgenfriske?

… Jeg er i hvert fald ikke… Og dog… Jeg har været oppe siden klokken 04.20. På trods af at jeg i virkeligheden først skulle op klokken 08.00? Men frisk. Ja det føler jeg mig ikke. Men jeg har da været klar nok i hovedet til at skrive det sidste til mit projekt. Men nu er jeg så stødt på et større problem. Jeg har skrevet 2 sider for meget, og ved simpelthen ikke hvor jeg skal korte ned -.-“Har i selv stået med det problem? Jeg har stået der før. Men dér har vi altid været flere om projektet, og så har det været lidt nemmere at blive enige om hvad vi skulle cutte ned. Men når jeg sidder her, med mit projekt, helt alene… Ja så syntes jeg jo det hele er præcis som det skal være?

Det er vidst et luksusproblem ^_^” Men et problem er det altså! Nu vil jeg sætte en kop tea over, og så vil jeg låse rapporten igennem igen, og slette ligegyldige fylde ord (hvis jeg da kan finde flere ^^”). Rigtig god weekend! Og en lille heads up forresten! Føtex har 25% på hele deres parfumeafdeling i denne weekend!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Morgenfriske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.