Ja! Så er der kun i morgen tilbage, som er en rigtig skoledag! Tirsdag skal jeg op til et vejledermøde omkring mit eksamensprojekt (det tager kun ca. 30 minutter) og så har jeg sgu juleferie!  Wuhuuu! Jeg glæder mig, som jeg har aldrig har glæder mig før! Den sidste måned har været så ulækkert presset, og nu trænger jeg bare til at slappe af for en stund! Jeg kan slet ikke forstå at jeg nåede at afleverer eksamensopgaven, og håber sgu bare at jeg får ok feedback tirsdag.

I morgen står den på programmering hele dagen. Og vi får i denne forbindelse af vide hvad vi skal være klar med til eksamen i januar – så helt fred får jeg dog ikke i juleferien. Men hva’ faen’! Det skal nok blive godt alligevel! … I morgen består ligeledes af arbejde i morgen – kun små 5.30 timer. Ingenting i forhold til hvad der er mig i vente lørdag; der kan jeg se frem til 14 timer på arbejdet! Hvem sagde vabler? ^^” Av…

I dag har den stået på julehygge sammen med mine rideveninder, hjemme ved Lauras familie! Det var rigtig hyggeligt, og et dejligt afbræk fra den stressende uge jeg ellers har haft ^_^

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.