Hvor er det fedt!

Hvor er det fedt!

Jeg kan ikke andet end at blive glad, når jeg ser jeres store sammenslutning omkring min give-away! Det er dejligt at I har lyst til at deltage, og der kommer besøgende så mange forskellige steder fra! :) Jeg er helt sikker på at der nok skal være mange flere, der gerne vil vinde et par lækre, valgfrie ballerinaer, men alene den mængde som har valgt at deltage allerede på første dagen er bare for fedt! Det er den slags der giver en lyst til at lave flere af den slags konkurrencer!

151

Nu må jeg hellere videre med dagens gøremål. Der er faktisk ikke meget på programmet, hvilket er dejligt! Jeg trænger til en dag hvor jeg lige får pusten! Jeg har brugt morgnen på at ordne hestebokse, undervise min mor i dressur, og gå med min mors to hunde. Nu vil jeg lige støvsuge, og så står den formentlig ellers bare på afslapning indtil jeg skal møde på arbejde klokken 15:00.

give-away

6 thoughts on “Hvor er det fedt!

 1. Jeg ville i hvert fald være mega meget diskret hvis jeg skulle til Prag, men undgå at fortælle hvor jeg kom fra, hvis jeg kunne. Pøj en opførsel :/

  Hehe, er spændt på hvad du synes om det musik. Jeg har en lidt anderledes musiksmag end andre på min alder! :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Min fine tallerkenrkke glder mig til at benet bliver godt
 • S gr jeg fra p 3 dejlige dages juleferie! Det
 • S er der lavet juledekorationer juledekoration winteriscoming christmas christmasdecor
 • Mariska og jeg ordner lige boks mens vi troelige venter
 • Tidlig start i dag Hjemme kl 1030 fra stalden hvor
 • Elsker nr efterrsvejret arter sig og man kan ride afsted
 • Sknt at sidde ude i shorts om aftenen og kigge
 • Ferie ferie FERIE! Slap nu af du har friii og