Bæredygtig design!

Jeg står i den situation, at på trods af at jeg nu har haft min Ipad 3 forholdsvis længe, så har jeg hverken sleeve eller cover til den! Det er meget irriterende, da det selvfølgelig betyder, at den er  ret upraktisk at transportere rundt på. Jeg har dog kunne låne mig til et sleeve til kærestens gamle notebook. Men den har ikke været helt praktisk da den var lidt for stor ^^”

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg glad for naturen, dyr, og det fryder derfor altid mit øje når man kan kombinerer mode mv. med et bæredygtigt og miljørigtigt design. Vidste I at der rent faktisk er produkter indenfor den store verden af Ipad beskyttelse, som netop bygger på disse principper? Det gør der helt bestemt, og en af de virksomheder, som forhandler det i DK, er CoverMe.dk.

15701 // Ryan Frank – Filt iPad cover // 195 kr // CoverMe.dk

Filt Ipad coveret fået med rødt eller grønt for. Da grøn er min yndlingsfarve, ville jeg selvfølgelig til en hver tid, vælge grønt for – men det røde er nu også rigtig flot. Filt coveret er designet, af den engelske designer Ryan Frank. Udover jeg syntes covert er flot, og har en unik stemning omkring sig; syntes jeg også at det bygger på de helt rette principper. Dette cover er hvad man kan kalde bæredygtigt design. Coveret er produceret af 100% genbrugt tekstil rester og overskudsmateriale.

15802 // Ryan Frank – Kork iPad Sleeve // 245,- kr // CoverMe.dk

Et træ kan producerer 110 kg kork i sin levetid (kommer af barken på kork-egen). En viden jeg rent faktisk ikke besad før jeg læste om Ryan Franks Kork Ipad sleeve. Et sleeve produceret af naturlige materialer – nemlig kork. Endnu engang er jeg glad for, at se designeren, Ryan Franks, tilgang til det at producerer et sleeve. Dog er coveret ikke produceret af 100% kork, da dette ikke ville være godt i brugsfunktionen. Coverets inderside er derfor betrukket med kanvas, for at beskytte imod ridser.

Det at man samtidig kan holde produktet indenfor så fornuftig prisklasse, er samtidig mig en stor glæde.

15903 // P.A.P – iPad cover // 345,- kr // CoverMe.dk

Går man knap så meget op i bæredygtigt design, og ressourceudvinding, og fokuserer mere på skandinavisk godt design? Ja, så er der stadig et alternativ til de plastic covers man ellers ser i hobe tal. Alt omkring P.A.P (Product And Philosophy)  og dette cover er dedikeret til skandinavisk design og er lavet 100% i hånden i de nordlige egne af Småland. Materialerne stammer ligeledes fra Skandinavien – Halmstad.

Jeg syntes det er et super flot cover, som ikke ses overalt. Det kan fås i tre forskellige, flotte farver, men jeg tror jeg sværger til den lysgrå. Jeg syntes designet er detalje orienteret, men formår samtidig at være enkelt, og stilrent.

give-away

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Bæredygtig design!

  1. Jeg kan helt sikkert bedst lide kork sleevet og det lysegrå. Især det lysegrå er virkelig lækkert, super enkelt og stilrent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.