Give-away: Vind et Ipad sleeve!

Give-away: Vind et Ipad sleeve!

178

CoverMe.dk har ikke kun valgt at forkæle mig, men også jer! De har nemlig tilsendt mig et ekstra Kork Ipad sleeve, som er baseret på bæredygtigt design, som jeg kan forære til jer! Jeg kan kun sige, at jeg er super glad for det jeg selv fik foræret, så jeg er også helt sikker på, at den heldige vinder vil sætte pris på sit.

177

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

 • Være fast læser af min blog via Bloglovin (klik her) – påkrævet for at deltage.
 • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.
 • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker både til CoverMe.dk, og min give-away. Du skal smide linket til indlægget du skriver, som en kommentar til dette indlæg. – Valgfrit.

179

Denne give-away slutter d. 07/04-2013, hvor en heldig vinder vil blive udtrukket.

 

19 thoughts on “Give-away: Vind et Ipad sleeve!

 1. Jeg synes heller ikke at det er det mærke jeg hører mest omtalt hos veninder osv. men jeg er ofte stødt på det, på nettet. Så nu prøver jeg. :)

  Har ikke prøvet det nok til at kunne komme med min egen mening endnu, foreløbig er jeg bare glad for at min hud ikke slår ud og at cremen tørre hurtigt. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • S glder jeg mig bare til at pigerne kommer til
 • Her gr vi sgu ikke ned p kinotape i dag
 • Solen skinner s smukt udenfor man kan vel godt
 • Aftensmaden stod i dag p hjemmelavet sushi med tempurarejer og
 • Tillykke med de 20 r til Lady 13 r som
 • Jeg savner mine heste og savner at ride heste horses