… Og vinderen er…

… Og vinderen er…

Så blev vinderen i konkurrencen om at vinde et par valgfrie ballerinaer, endelig trukket! Og uden videre tøven vil jeg nu afsløre at vinderen er LouiseTillykke Louise! Jeg vil kontakte dig via. mail, omkring præmien.

148

Tusind tak til alle jer som har deltaget! Der har været kæmpe tilslutning til konkurrencen, og jeg ville simpelthen ønske at jeg kunne give jer alle et par ballerinaer! Men det er ikke ovre endnu! Snart vil endnu en give-away starte på siden! Følg med, og find ud af hvad det er, i løbet af den næste uges tid :D

Glem ej heller, min anden give-away, som på nuværende tidspunkt køre…

give-away02

One thought on “… Og vinderen er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • S glder jeg mig bare til at pigerne kommer til
  • Her gr vi sgu ikke ned p kinotape i dag
  • Solen skinner s smukt udenfor  man kan vel godt
  • Aftensmaden stod i dag p hjemmelavet sushi med tempurarejer og
  • Tillykke med de 20 r til Lady 13 r som
  • Jeg savner mine heste og savner at ride heste horses