… Og vinderen er…

… Og vinderen er…

Så blev vinderen i konkurrencen om at vinde et par valgfrie ballerinaer, endelig trukket! Og uden videre tøven vil jeg nu afsløre at vinderen er LouiseTillykke Louise! Jeg vil kontakte dig via. mail, omkring præmien.

148

Tusind tak til alle jer som har deltaget! Der har været kæmpe tilslutning til konkurrencen, og jeg ville simpelthen ønske at jeg kunne give jer alle et par ballerinaer! Men det er ikke ovre endnu! Snart vil endnu en give-away starte på siden! Følg med, og find ud af hvad det er, i løbet af den næste uges tid :D

Glem ej heller, min anden give-away, som på nuværende tidspunkt køre…

give-away02

One thought on “… Og vinderen er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Min fine tallerkenrkke glder mig til at benet bliver godt
  • S gr jeg fra p 3 dejlige dages juleferie! Det
  • S er der lavet juledekorationer  juledekoration winteriscoming christmas christmasdecor
  • Mariska og jeg ordner lige boks mens vi troelige venter
  • Tidlig start i dag Hjemme kl 1030 fra stalden hvor
  • Elsker nr efterrsvejret arter sig og man kan ride afsted
  • Sknt at sidde ude i shorts om aftenen og kigge
  • Ferie ferie FERIE! Slap nu af du har friii og