Det jeg ser for tiden

203

Lige for tiden ser jeg rigtig meget Top Gear, når tiden lige er til det (Til aftensmaden XD for så asociale er Nicki og jeg altså når vi spiser ;D Haha). Top Gear, er et super godt program! Det favner virkelig bredt! Og det mener jeg virkelig. Jeg er ikke synderlig interesseret i biler, og alligevel sidder jeg som klistret til skærmen når et nyt afsnit kommer på ^^” Det er sjovt, underholdene, og på alle måder bare et godt program! Selv Nicki, som overhovedet ikke har nogen interesse i biler, kan lide at se det ^^”

Lige nu, sidder Nicki og jeg faktisk og slapper lidt af, og ser det :) Men det kan vi også godt tillade os, da vi har knoklet hele formiddagen, med at gøre lejligheden ren, og nogenlunde ryddeligt XD Og vi er stadig i gang med at vakse tøj! Puh! Det var altså også tiltrængt. Men tænkt at man kan blive så træt af den smule?!

give-away02

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Det jeg ser for tiden

 1. Det er altså også en sjov serie og jeg er især vild med deres udforderinger hvor de skal købe en bil udfra visse krav og kæmpe imod hinanden.

 2. Hahaha ja! Det er også helt klart det jeg fortrækker at se! :D Eller hvis de tester åndsvage biler som fx. Reliant Robin ^_^” Det er altså også bare vildt sjovt XD

 3. Første gang min kæreste lokkede mig til at se det tænkte jeg han var en idiot, for bil programmer, faktisk biler siger mig INTET!..
  Men jeg elsker Top Gear, og ser det når muligheden byder sig.
  Var endda over og se dem live, eller det var kun clarkson og may der var, men det var mega cool :)..

  1. Pia L.M, Hahaha, min kæreste havde de samme forventninger som dig ;) Men så fik jeg ham overtalt til at se det – og hovsa! Det var jo sjovt :D
   Og hvor er det fedt at du har været inde og se dem live. Synd Hammond ikke også var med – men det må nu have været en super fed oplevelse alligevel ;)

   Høgh, ??? Rejser du?! XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.