203

Lige for tiden ser jeg rigtig meget Top Gear, når tiden lige er til det (Til aftensmaden XD for så asociale er Nicki og jeg altså når vi spiser ;D Haha). Top Gear, er et super godt program! Det favner virkelig bredt! Og det mener jeg virkelig. Jeg er ikke synderlig interesseret i biler, og alligevel sidder jeg som klistret til skærmen når et nyt afsnit kommer på ^^” Det er sjovt, underholdene, og på alle måder bare et godt program! Selv Nicki, som overhovedet ikke har nogen interesse i biler, kan lide at se det ^^”

Lige nu, sidder Nicki og jeg faktisk og slapper lidt af, og ser det :) Men det kan vi også godt tillade os, da vi har knoklet hele formiddagen, med at gøre lejligheden ren, og nogenlunde ryddeligt XD Og vi er stadig i gang med at vakse tøj! Puh! Det var altså også tiltrængt. Men tænkt at man kan blive så træt af den smule?!

give-away02

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.