Nu er jeg endelig kommet godt i gang med at løbe. Jeg løber 3 gange om ugen (dvs. jeg indtil videre godt nok har løbet sølle 5 gange – men jeg har også kun knap været i gang i 2 uger).  Men for leden løb jeg med Nicki, og vi kom til at lave en fejl i programmet (vi frøs og kom til at løbe for meget i forhold til hvad programmet forskriver) hvilket resulteret i at jeg fik en lille fibersprængning i underbenet. I går tog vi så ud og løbe alligevel, for jeg skal jo have min motion, for at mit projekt “LEV SUNDT SIMONE!” kan lykkedes. Det gjorde dog forfærdeligt ondt. Jeg overlevede da alle 5 km. Nu er problemet bare således at jeg har forfærdelig ondt i mit knæ. Jeg har altid haft problemer med mit dumme knæ, og det var faktisk grunden til at jeg var nødt til at stoppe til fodbold i tidernes morgen… Men lige nu er det værre end det plejer at være til hverdag. Jeg kan næsten ikke gå op og ned af trapper, og bare det at gå rundt gør afsindigt ondt. Jeg tror måske jeg har belastet knæet, i et forsøg på ikke at belaste min læg.

Jeg har besluttet at springe over den sidste løbetur denne uge, og lade mit knæ og mit ben få ro til mandag. Til gengæld skal jeg på arbejde i dag og i morgen, hvor jeg kommer til at gå rigtig meget (og så tænker jeg at jeg vil gå en lang tur i aften i rask tempo). Så kan det være at mit knæ kan være klar til når jeg skal løbe igen på mandag. For jeg nægter simpelthen at stoppe…

Så er der for øvrigt 2 dage tilbage til vejning. Det bliver spændene. Men er lidt bekymret eftersom jeg fik dårlig aftensmad én dag, og jeg kun har fået løbet 2 ud af de 3 gange jeg skulle på denne uge. Ligeledes har jeg generelt ikke fået bevæget mig så meget denne uge, som sidste uge… Men jeg har dog levet sundt nok hvad angår mad og drikkevare :D Har ikke ladet mig lede i fordærv XD

Rigtig god weekend alle sammen!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.