Love på mine LoveAble øreringe. Som jeg lovede i indlægget “Pakke fra LoveAble!“, har jeg fået taget mine nye øreringe i brug over weekenden. Jeg har fik min søde veninde til at tage lidt billeder af dem, mens de var i mine øre. På trods af at jeg er alt andet end fotogen, syntes jeg at søde, Høgh, fik det bedste frem i både mig og øreringene.

295

296

297

Jeg er som sagt super glad for øreringene! De er ikke for lette, og de er ikke for tunge (heldigvis, da det er dette man ofte oplever med øreringe i denne størrelse), og de er i det hele taget bare rigtig lækre og have på. Jeg har gået med dem hele i går, og hele i dag – og mine øre har ikke været generet af dem. Derudover syntes jeg, at de er utroligt smukke, og passer til en masse fedt tøj!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.