Jeg har modtaget nogle lækre produkter fra Veet, fordi jeg er en del af Buzzador. Jeg har kort skrevet om, hvad mine forhåbninger var til produkterne som jeg har modtaget; “ Pakken med Veet produkter“. Ét af produkterne i pakken er et voksbehandlingssæt til ansigtet. Som jeg nævnte i det tidligere indlæg, lider jeg af PCOS, hvilket bla. øger hårvæksten flere steder – hvilket betyder jeg har en smule hår på hals og hage, hvis jeg ikke plukker dem af med en pincet. Det er en langsommelig og træls opgave. Jeg har desuden problemer med, at jeg har meget buskede øjenbryn, og at de vokser kanon hurtigt! Faktisk så hurtigt at jeg skal plukke dem hver dag for at holde dem pæne. Det holder desværre bare ikke i længden, og må sommetider melde pas, og gå til en kosmetolog.

Men nu har jeg som sagt prøvet dette lækre produkt fra Veet, og jeg er fuldstændig overvældet! Jeg har både testet produktet på hagen, og jeg har brugt det til at ordne mine øjenbryn, og resultatet var bedre end jeg nogensinde havde turde håbe!

293

Det er super nemt at bruge! Man putter voks enden i en kop kogende vand. Venter til voksen er nem at få op af tuben, og påfører den så hvor man ønsker at få fjernet hår. Derefter påsætter man et lille stykke papir (som følger med), gnider en smule til, og rykker af! Og noget af det bedste ved det er, at det er smertefrit! Jeg har altid hadet at ordne mine øjenbryn. Det tager lang tid, og det gør ondt. Men med veet voksbehandling til ansigtet tog det mig sammenlagt 8 minutter (inkl. ventetid på at kogevandet, og vente på at voksen blev varm). Men bedre endnu er det at mine øjenbryn stadig ikke trænger synderligt! Og det er snart to uger siden at jeg prøvede produktet! Det skal dog lige siges at brynene lige skulle rettes lidt efter med et pincet bagefter.

Lige så nemt er det til uønsket hår på fx. hagen, som jeg har. Det giver ikke stride skægstubbe som hvis man barberer det, og det holder rigtig længe, og resultatet er i det hele taget rigtig flot. Jeg forstår slet ikke, at jeg ikke har prøvet dette produkt før! Det kan løse mange af mine problemer, som er kommet som følge af min sygdom. Noget der har plaget mig så længe. Og så er det SÅ let at komme til livs, i virkeligheden.

I virkeligheden ved jeg godt hvorfor jeg ikke har prøvet produktet før. Jeg har meget sart hud pga. allergi, og jeg har derfor ikke turde at prøve produktet. Men nu tog jeg mig sammen, og jeg har heldigvis ingen allergisk reaktion fået, og ej heller det mindste unormale rødmen! Cremen som følger med, til at berolige huden, er virkelig også lækker, og den kan jeg også tåle uden problemer.

I det hele taget et fantastisk produkt, som jeg ikke vil undvære nogensinde igen!

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.