Dag 05 : Hvilken bog læser du?

Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. I dag skulle jeg skrive om “hvilken bog læser du lige nu” – og der må jeg beklageligvis erkende at jeg ikke læser nogen bøger overhovedet lige for tiden. Jeg syntes simpelthen ikke at jeg har tiden til at sætte mig med en bog, og få den læst.

311

Men jeg kan fortælle, at jeg nu er kommet i gang med Battle Royale, et par gange – og mit mål er at jeg endelig skal have den læst færdig i denne sommerferie! Det er ikke bogens skyld at jeg aldrig er blevet færdig, for alt hvad jeg har læst af den indtil videre har jeg kunne lide.

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Dag 05 : Hvilken bog læser du?

 1. Det passer ikke – jeg har faktisk været her forbi rigtig mange gange, men jeg har åbenbart aldrig været heldig at ‘ramme’ nogle af dine posts med hestebilleder :D :P
  Jeg har nu kigget lidt i dine arkiver – og du har da rigtig nok vitterlig nogle flotte billeder – og heste! :D

  Jamen du skal endelig heller ikke tage fejl – i år efter skandalen på et andet marked heroppe med nogle virkelig slemme tilfælde af heste til salg disse steder, er der blevet ryddet virkelig godt op i sagerne! Hjallerup marked var i år ikke så ‘snusket’ et marked som man har set de tidligere år, og de få heste der var der, var vitterlig nogle pragteksemplarer. Jeg var dybt imponeret.
  Jeg har fået fortalt af min udlejer – som jo ejer Walter – at Walter er 5 år gammel, og først fik hestepas i september sidste år. Det vil jo sige at han faktisk aldrig har været handlet før. Han ER flot, det indrømmer jeg blankt. Og utrolig rolig af en hingst i en så ung alder :D

  1. Der ser man bare :D Ej men det er jo heller ikke SÅ tit at jeg deler billederne af mine dejlige heste :) Jeg er nemlig ikke alt for god til at tage kameraet med ud i stalden ^^” Det må jeg blive bedre til. Og tusind tak – jeg syntes selvfølgelig også at jeg har jordens smukkeste heste. haha!

   Men ja, jeg må sige, at der må være noget der har forandret sig. Men det er virkelig godt at høre, at der kun var få heste – men at kvaliteten så i stedet var rigtig høj! Der er ikke noget mere trist end at komme til de kræmmermarkeder, og så står det ene livstrætte øg efter det andet. Det er så synd, den skæbne, som nogen af dem lider.

   Og han ser virkelig også bare mega rar ud! Han har virkelig et fornuftigt udtryk. Men det er også skønt at høre, at det lyder som om han er blevet håndteret ordentlig sit liv igennem, siden han er så behagelig at arbejde med, trods hans unge alder.

 2. Ih mange tak :) Hun er simpelthen så svær at tage billede af! Kommer jeg for tæt på med kameraet vil hun hellere udforske og bide i det :P Men der kom nogle enkelte gode ud af det :)

  1. Hahaha! Ja det kan være noget svært at tage billeder af de dyr af og til XD mine heste stikker også altid mulen op i kamerat, og så er der altså ikke andet end dug på billedet XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.