Så har jeg endelig fået købt mig noget nyt tøj… Men nu er jeg i syv sind, om hvilket sæt jeg skal tage på til introfesten i næste weekend ^_^” Siden jeg har tabt mig, er mit selvværd, og min tro på at min krop er god nok, til et sæt til, blevet meget mindre. Man skulle tro at det gik den anden vej – men ikke i mit tilfælde. Det er selvfølgelig dejligt at man kan, se man pludselig skal have en størrelse mindre – men det er som om min hjerne ikke helt tror på at jeg har tabt mig…

Men i hvert fald! Jeg har endnu engang brug for jeres dejlige hjælp! Hvilket sæt tøj skal jeg tage på til introfesten i weekenden? Selv hælder jeg mest til det første sæt, som jeg her vil præsentere jer for, men jeg syntes også de andre er fine ^_^

414

Sæt 01 – Nederdel med casual peplum top

415

Sæt 02 – Nederdel med festlig peplum top

416

Sæt 03 – Nederdel med sød blonde top (lånt af veninde)

Hvad skal jeg have på til introfest?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Desuden har jeg fundet en kjole, som jeg tror jeg vil have på til første skoledag :) Dejligt med noget tøj man kan passe. Hvad syntes i?

417
Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.