464

Lille et et lille heads up til mac brugere (Jeg fik det oprindelig selv af Høgh), så er den nye OSX version blevet lagt op på App store – og den er gratis!

Jeg downloadet det i går – og jeg syntes indtil videre at det virker upåklageligt. Der er nogle små fede features ind i mellem – men så er forskellen ej heller større. I hvert fald ikke for mig. Jeg har fået fortalt, at nogen oplever længere batteri levetid, og andre oplever at deres computere bliver hurtigere. Især hører jeg mange som, siger at deres Safari browser er blevet hurtigere – men det kan jeg slet ikke udtale mig om, da jeg bruger Firefox…

Men alt i alt, ingen grund til ikke at få det hentet ned og installeret. Men en lille advarsel: gør det på et tidspunkt hvor du har god tid – det tog i hvert fald lidt tid for mig at få hentet ned og installeret.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.