Zoologisk have!

Zoologisk have!

I dag har vi været i zoologisk have, og i det tilhørende aquarium hele dagen! :D Det har simpelthen været så fantastisk. Jeg elsker at se på dyr, og det var i super godt, og hyggeligt selskab! Jeg fik taget et par billeder (taget med mobil – så kvaliteten er ikke i top, på trods af, at mange gode muligheder for billeder bød sig).

483

488

481

476

Mange flere billeder, af mange flere dyr, vil komme i et nyt indlæg en anden dag – der er simpelthen så mange billeder, at jeg bare lige udplukkede et par stykker jeg syntes var meget fine/hyggelige/specielle…

7 thoughts on “Zoologisk have!

  1. Tusind tak :D
   Jeg er faktisk også lidt stolt af billede nummer 1 ^_^ Jeg er ellers rigtig dårlig til at tage billeder XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Morgenmads milkshake er det nye hit herhjemme Opskriften ryger p
 • Skankerne op sol i hovedet og World war z i
 • Du vil mske kunne lide
 • S glder jeg mig bare til at pigerne kommer til
 • Her gr vi sgu ikke ned p kinotape i dag
 • Solen skinner s smukt udenfor man kan vel godt