Ja, om vi vil det eller ej (jeg vil det nu gerne), så nærmer vi os lige nu jul. Jeg har jo en fast ønskeliste, hvor jeg tilføjer ønsker til hele året, men lige her op til jul, tænker man selvfølgelig lige lidt mere over hvad man ønsker sig til jul. Også fordi man skal overveje hvad man skal give andre.

Derfor er jeg også begyndt at smide lidt ekstra ønsker på min ønskeliste. Blandt andet prøvede jeg nedenstående maskine (som er på tilbud til 849,95 kr, inkl. 16×16 kapsler), ude i stalden forleden – og gud hvor er den fantastisk :D

508

 

Tassimo T40 – Magic black + 6 x kapselpakker crème brulée Carte Noire + 4 x kapselpakker Marabou Tassimo + 3 x kapselpakker Caramel Macchiato Gevalia + 3 x kapselpakker Caramel Latte macchiato Carte noir + Afkalkning + Marabou dark

Maskinen kan købes her, og man kan sagtens sammensætte sin ønskede kapselsamling anderledes end jeg har gjort ^_^ Der er mange valgmuligheder, jeg ved bare at jeg kun vil have dem her – da jeg bare kan lave almindelig kaffe i min kaffemaskine ^_^

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.