Fire år sammen

Fire år sammen

524

I morgen, har Nicki og jeg været sammen i fire år. Jeg er slet ikke i tvivl om, at dette blot er starten, på resten af vores liv. Jeg ved, at vi har en fremtid sammen, og jeg kunne ikke ønske det anderledes. Jeg elsker ham oprigtigt, og jeg håber og tror også at han elsker mig, lige så inderligt.

6 thoughts on “Fire år sammen

  1. Ja vi syntes også det er lidt sjovt :D
   Og ved du hvad – så er det sgu til at huske hvornår man blev kærester ^_^hihi
   Og tusind tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • S glder jeg mig bare til at pigerne kommer til
 • Her gr vi sgu ikke ned p kinotape i dag
 • Solen skinner s smukt udenfor man kan vel godt
 • Aftensmaden stod i dag p hjemmelavet sushi med tempurarejer og
 • Tillykke med de 20 r til Lady 13 r som
 • Jeg savner mine heste og savner at ride heste horses