Fremtidsdrømme

Jeg er ikke helt vild specifik i mine drømme lige nu. Som det hele er nu, er jeg ikke helt sikker på hvad jeg vil i løbet af mit liv. Jeg har da selvfølgelig nogle basale drømme som jeg håber engang kan blive opfyldt.

545

Blive uddannet sygeplejerske… En af mine drømme er helt afgjort at blive færdiguddannet sygeplejerske, og få et job indenfor sygehusvæsnet, som jeg kan glæde mig til at møde op til hver dag. Jeg tror helt klart at dette nok skal være en drøm, jeg nok skal få opnået. Jeg har jo allerede klaret én uddannelse – hvorfor skulle jeg ikke kunne klare denne?

Rejse til et land i asien… Jeg håber jeg i løbet af de næste 5-10 år kan rejse til et land i asien. Første valget ville afgjort være Japan, men hvis jeg får muligheden for at rejse til et andet land i asien, ville jeg ej heller tøve! Faktisk går jeg lidt med en drøm om, at tage den ene af mine praktikophold i Bangkok (10 uger). Det er faktisk noget som jeg er ret sikker på, at jeg gør – med mindre der selvfølgelig er noget der kommer i vejen.

Købe en smuk gård på landet… Jeg har altid haft en drøm om at eje min egen gård på landet (sammen med Nicki selvfølgelig ^_^), med plads til hestehold. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at have mit eget opstaldningssted, hvor andre med hesteinteressen kunne leje en boks samt faciliteter hos mig. Det er dog en drøm der må vente mange år endnu med at blive opfyldt. Hvis der da nogensinde bliver råd, hehe! Men man har da lov til at drømme!

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at deltage 3. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Fremtidsdrømme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.