Nytårsforsæt anno 2014

Så nærmer det nye år sig – og man er jo næsten nødt til at lave nogle nytårsforsæt. Mine er nok meget de klassiske – de der man bare hele tiden ser, og som ofte egentlig ikke bliver til noget. Men jeg håber at bare nogle af dem kan blive til noget! At jeg har rygrad til at stå ved et løfte jeg giver mig selv, og ikke bøjer under som en regnorm i blæsevejr…

Forbliv størrelse 38!

414

I året 2013 tabte jeg 14.1 kg! Dog tog jeg 2 kg på over sommerferien, og har nok også taget et par kilo på hen over julen. Men jeg gik fra at være en størrelse 42, til en størrelse 38 – som jeg stadig er. Den størrelse vil jeg blive i! En størrelse 36 er selvfølgelig også okay – men jeg vil ikke købe ét eneste stykke tøj i en størrelse større en 38! (og nej – jeg har ikke tænkt mig at gå i for lille tøj, jeg vil ganske enkelt bare ikke tage mere på!).

Jeg havde virkelig ikke troet det var muligt at få sådan en krop, og jeg har kun lyst til at kæmpe for at den skal blive pænere. Jeg er ked af, at jeg allerede har taget lidt på igen – og det må bare ikke tage overhånd igen! Dette nytårsforsæt er det vigtigste for mig, og jeg vil kæmpe for at overholde det!

Lev sundere!

259

Det er næsten en naturlig fortsættelse på overstående nytårsforsæt – jeg vil leve sundere! Meget sundere! Det er sådan set ikke fordi jeg drikke sodavand og spiser slik hver dag – men jeg lever ikke ret sundt. Jeg havde det meget bedre da jeg levede sundt! Jeg havde mere energi, blev mindre syg, og havde det på alle måder bedre! Men med en presset hverdag, faldt Nicki og jeg hurtigt tilbage til den usunde livsstil, som indebar hvidt brød, fed kød, og ikke nok frugt og grønt! Og det er bare ikke godt! Jeg har fundet ud af, at jeg har brug for at leve sundt, og dyrke motion, for at have det godt. Måske kommer det ikke som en overraskelse for nogen – men jeg troede helt ærligt at min. 16 km cykling om dagen, og derudover ridning var nok motion til at holde mig, glad og igang – men det er det simpelthen ikke!

Dyrk mere motion!

377

Jeg vil dyrke mere motion i det nye år! Jeg vil ride mere, løbe mere, styrketræne mere – men jeg behøver ikke at cykle mere XD for det hader jeg! Haha! Men generelt vil jeg have mere motion i det nye år… Jeg vil være mere fit, og slim end jeg nogensinde har været! Og jeg vil være glad, og sprængfyldt med energi, som jeg var i de måneder hvor jeg trænede hver anden dag (og derudover red alle de dage jeg kunne). Jeg vil prøve at holde motivationen oppe, og komme af sted hver anden dag.

Motivationen kan jeg finde i det første nytårsforsæt, og jeg håber at det kan holde mig i gang hele året, uden at falde af på den!

Få mere tid!

Jeg skal være bedre til at til- og fravælge ting! Jeg har aldrig været så stresset som i år 2012 og 2013. Faktisk har det været så slemt, at jeg lige før sommerferien i 2013, begyndte at tabe store totter hår. Vinteren 2013, var jeg udmattet og energi forladt. Jeg tænkte konstant på hvad jeg skulle nå – men følte aldrig jeg fik nået noget! Jeg føler mig stadig stresset, og hver gang jeg rammer en ferie, bliver jeg syg, og kan ikke finde ro i min egen krop. Derfor skal jeg i år 2014, ikke være lige så presset på tid! Jeg skal blive bedre til at lave dage hvor jeg ikke har planer – og prioriterer de planer jeg virkelig gerne vil udføre, højere, i stedet for at prøve at nå det hele!

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at Deltage 4. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Nytårsforsæt anno 2014

  1. Meget fornuftige nytårsforsæt – det er så vigtigt at passe på sig selv. Både tidsmæssigt og kropsmæssigt.

    Og hvor er dit vægttab dog bare flot – du ser jo forrygende ud :)

  2. Tillykke med vægttab :) Det er flot!
    Jeg er også ved at få en lille liste over mål og ønsker for 2014, men hader ordet nytårsfortsætter, haha. Allerede ved brugen af det giver jeg op!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.