Jeg hyggede mig faktisk rigtig meget i december måned med decemberlegen. Jeg syntes den gav god inspiration til indhold på bloggen. Jeg har i mellemtiden siddet og ledt efter nogle spændene blogchallenges som jeg kunne afprøve – men det har været svært at finde en, som jeg rent faktisk fandt interessant. Faktisk fandt jeg ikke nogen overhovedet som jeg gad at tage udgangspunkt i…

I stedet har jeg fundet noget, som ellers var tiltænkt til at lave en slags dagbog med. En bog, med 365 spørgsmål i, som man kan besvare i løbet af året. Jeg syntes det er en rigtig hyggelig idé – men det er ikke noget jeg har tænkt mig at gøre. I stedet vil jeg offentliggøre siderne, og plukke lidt i de emner som jeg finder interessant ^_^ Jeg vil så vidt muligt forsøge at følge rækkefølgen på spørgsmålene, når jeg poster dem.

620

Jeg har siddet og læst alle 365 spørgsmål igennem, og jeg syntes der er rigtig mange gode, som man kan finde rigtig god inspiration i…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Vil du også poste de andre spørgsmål som du har gjort med januar?

  1. admin says:

   Ja det vil jeg gøre efterhånden :D
   Men hvis du gerne vil have adgang til dem alle med det samme, kan du se dem på min pinterrest profil: http://www.pinterest.com/microcutdk/blog-challenge-inspiration/

 2. […] (Dette indlæg er inspireret af “365 questions“) […]

 3. […] lader mig stadig inspirerer af “365 questions“ – og dagens emne er “Hvad er den sidste gode ting du spiste?”… Og den er […]

 4. […] (Dette indlæg er inspireret af “365 questions“) […]

 5. […] – men det bliver der vidst slet ikke noget af. Men så er det godt, at dagens tema i “365 questions“, er; Noget der fik dig til at smile i dag. Så kan man jo næsten kun prøve at være […]

 6. […] (Dette indlæg er inspireret af “365 questions“) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.