Inspiration til bloggen

Jeg hyggede mig faktisk rigtig meget i december måned med decemberlegen. Jeg syntes den gav god inspiration til indhold på bloggen. Jeg har i mellemtiden siddet og ledt efter nogle spændene blogchallenges som jeg kunne afprøve – men det har været svært at finde en, som jeg rent faktisk fandt interessant. Faktisk fandt jeg ikke nogen overhovedet som jeg gad at tage udgangspunkt i…

I stedet har jeg fundet noget, som ellers var tiltænkt til at lave en slags dagbog med. En bog, med 365 spørgsmål i, som man kan besvare i løbet af året. Jeg syntes det er en rigtig hyggelig idé – men det er ikke noget jeg har tænkt mig at gøre. I stedet vil jeg offentliggøre siderne, og plukke lidt i de emner som jeg finder interessant ^_^ Jeg vil så vidt muligt forsøge at følge rækkefølgen på spørgsmålene, når jeg poster dem.

620

Jeg har siddet og læst alle 365 spørgsmål igennem, og jeg syntes der er rigtig mange gode, som man kan finde rigtig god inspiration i…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Inspiration til bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.