814

Okay! Der kan faktisk ske opsving i mit humør, på trods af at jeg læser til eksamen og føler mig meget presset. I går kom jeg for eksempel foran min tidsplan (hvilket virkelig var påkrævet, da jeg stadig mangler meeeget, som skal læses og forstås). Men jeg havde regnet med at jeg skulle bruge det meste af i dag på at forstå genetik – men hey! Jeg fik total en åbenbaring i går, og jeg tror sgu faktisk jeg har ret godt styr på det der genetik nu!

Og hvis nogen er ved at tænke: Åh gud! Har hun ikke snart noget andet at skrive om, end den åndssvage eksamen?! Så kan jeg kun sige… Nej… Nej det er sådan set det der fylder mest i mit liv, indtil efter fredag. Men hvis man syntes det er slemt herinde, så skulle I bare kigge forbi min twitter, for helt uden at opdage det selv, sidder jeg åbenbart ubevidst og live-twitter min eksamenslæsning ^_^” Oh yea! Så nederen er jeg nemlig!

814

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.