824I anledning af Microcut.dk’s 7 års fødselsdag, vil jeg i samarbejde med Telefonboxen.dk, give lidt tilbage til mine kære læsere. Derfor har du nu muligheden for at vinde 1 x iPhone 5 cover, med matchende touch pen! Der udloddes to præmier – en 1. præmie, og en 2. præmie.

Du har muligheden for at vinde et lilla eller et rødt cover (første udtrukket, får lov at vælge den fortrukne farve). Coversne er hardcase covers i matte, transperante farver. De passer til iPhone 5/5s. Desuden medfølger en universal touch pen, til begge covers, i henholdsvis blå eller pink. Disse kan bruges til alle typer touchfølsomme skærme. Super smarte i handske-sæsonen, eller hvis man bare ikke vil have sin touch skærm fedtet ind.

825

 

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

  • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.

Det er påkrævet at du har en dansk adresse, for at kunne deltage i konkurrencen.

Modtag ekstra lodder, ved at gøre følgende:

  • For at modtage tre ekstra lodder i konkurrencen, kan du følge Microcut på Blogloving (hér) eller Facebook (hér) – valgfrit
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker til min give-away – Valgfrit.
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele dette indlæg via facebook – Valgfrit.
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele dette indlæg via Twitter – Valgfrit.

Husk at medsende links til de steder du har delt linket til denne give-away.

Denne konkurrence løber til d. 09/05/14, klokken 20:00. Herefter vil vinderne blive trukket, og offentliggjort på bloggen, samt kontaktet pr. mail.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.