Jeg har lige været ude og løbe ugens første tur. 5 km. Normalt løber jeg på løbebånd, grundet mit dårlige knæ, men i dag var jeg tvunget til at løbe ude, da jeg er ude og passe min mors gård. Det gik ok. Jeg er slet ikke træt eller om efter turen. Men jeg løber efterhånden også udelukkende mellem 6-8 km når jeg løber normalt nu.

Jeg har ikke haft til og overskud til at løbe før i dag i denne uge. Det har bare været en rigtig øv uge – altså hvad angår kost og motion. Jeg har været mere træt end normalt, og min trang til sukker har været høj. Jeg ved godt at det er fordi min eksamen lige er rundt om hjørnet. Sommetider på dagen bliver mit blodtryk så højt, at jeg får direkte hovedpine, og bliver svimmel (fordi jeg tænker på eksamen), og jeg får voldsom hjertebanken…

Men det er ikke det eneste der plager mig. Faktisk er det fordi min motivation er rigtig lav for tiden, at jeg ikke får trænet. Det gør mig ked af det, at jeg er nødt til at træne hver dag, og spise lavere kalorierer end det anbefalede for ikke bare at holde vægten, men at tabe mig.

Derfor har jeg skrevet til min læge, og forklaret ham min situation. Jeg har skrevet om det er muligt at få undersøgt mit stofskifte (da man jo kunne mistænke at det måske er for lavt), da jeg simpelthen ikke kan forstå, at det skal være nærmest umuligt for mig, at tabe det fedt som sidder på maven (som jo er det farlige). Nu håber jeg på at høre fra ham indenfor de næste 5 dage (som der står på deres hjemmeside, at der kan gå), og høre om han vil have mig ind til en konsultation omkring det, eller om de på ingen måde kan bistå mig nogen forklaring og hjælp.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.