Steder jeg gerne vil se i Thailand

Nu er der ikke mange dage til jeg rejser. Mest af alt glæder jeg mig til at komme ned og slappe af på en sandstrand. Vejret ser godt nok ikke så lovende ud – der ser ud til at komme rigtig meget regn – men det gør ikke noget! For der er også en masse steder jeg gerne vil se i Thailand.

01 Khao Sok Nationalpark

Jeg vil super gerne se Khao Sok nationalpark. Det ligger omkring 40 km fra hvor vi skal bo i Thailand. Jeg har læst en del om området i bogen “Rejsen går til Thailand”. Her beskrives stedet, som et smukt og frodigt naturreservat hvor dyrene lever vildt. Ydermere fremgår det, at chancen for at se tiger, bjørne, og elefanter er ret stor i regnsæsonen, så det kunne bare være alt for fedt at komme dertil, nu hvor vi netop er i Thailand i regnsæsonen.

Nicki er dog ikke meget for at vi skal ind i nationalparken. Han er bange for at komme til at se en slange – men det kan man jo komme til at se overalt i Thailand, så det syntes jeg et eller andet sted lidt er noget pjat. Jeg er jo også bange for edderkopper, og dem er der også helt sikkert en del af i nationalparken – men det må man jo bare tage med, hvis man vil se vilde dyr.

03 Wat Chalong

Wat Chalong, er et af de smukke templer som befinder sig i nærheden af hvor vi skal bo i Thailand. Marie skriver blandt andet om Wat Chalong, på hendes blog, med flotte billeder fra da hun selv besøgte stedet – og det er egentlig ud fra de billeder hun har delt, og det hun skriver om stedet, som virkelig har givet mig lyst til at se netop dette tempel.

Samme dag vil jeg gerne ind og se den botaniske have – de har en spændene samling af forskellige havetyper; blandt andet en afdeling som er lavet til en japansk have.

04 Phang Nga Bay

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at sejle i Phang Nga Bay, i mellem de store klipper som tårner sig op omkring en. Desuden ville det være rigtig sjovt at se “The James Bond Island”, hvor optagelserne til en af James Bond filmene fandt sted.

Det skulle være en helt fantastisk sejltur man kan opleve i bugten, med mulighed for at besøge flere fredelige strande, som ikke er overrandt af turister.

02 Big Buddha

En af de mest kendte seværdigheder, i det område vi skal bo i, er Big Buddha – derfor vil jeg helt afgjort også gerne se den. Buddhaen er intet mindre end 45 meter høj, og kan ses på lang afstand. Den skulle være placeret i et natursmukt, og fredfyldt område.

Denne seværdighed er Nicki dog enig i, at vi skal se, så det bliver 100% sikkert en vores destinationer på rejsen.

Derudover kunne jeg rigtig godt tænke mig at besøge Phi Phi øerne, hvis tiden var til det, og et af de smukke vandfald som befinder sig i nærområder (Bang Pae Waterfall, Tonsai Waterfall, eller Kathu Waterfall).

Jeg tror i hvert fald afgjort ikke at vi kommer til at kede os – og hvis vi ikke kommer til at nå ret meget af det vi gerne vil… Så har vi jo bare en undskyldning for at tage af sted igen en anden god gang.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.