… NU kan jeg da vidst ikke trække spændingen mere i langdrag, kan jeg?
Den gode nyhed, jeg skrev om tidligere, som formentlig vil komme til at fylde noget på bloggen, er at jeg endelig har valgt at opfylde en nærmest livslang drøm jeg har haft… Jeg har bestilt flybilletter til Japan!

Jeg har valgt at rejse til Japan med en af mine gode veninder, som jeg har kendt hele mit liv, og jeg har egentlig en rigtig god mavefornemmelse over at det er hende jeg skal dele oplevelsen med. Jeg er ret sikker på at det bliver fantastisk, og det er også mit indtryk at vi gerne vil se det samme.

I slutningen af Juli rejser vi derfor sammen til Tokyo. Vi kommer først hjem fra Japan igen i slutningen af august. Planen er ikke at tilbringe al tiden i Tokyo, men det er helt klart noget af det jeg virkelig ser frem til at se i Japan.

Meget mere om vores forestående tur vil jeg skrive om senere. Lige nu vil jeg bare føle mig lykkelig over, at punktet i mit liv hvor jeg skal opleve Japan, endelig ligner noget håndgribeligt! Det er fantastisk!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.