Jeg føler mig altså lidt sej, ovenpå i går! Jeg var topmotiveret til at træne, og så ved jeg at man skal udnytte det, og hold da op, jeg fik trænet! Jeg startede dagen med at gå ned og løbe 5 km, og lave lidt styrketræning. Det er sådan det sædvanlige (eller ja – i hvert fald siden jeg startede for 4 dage siden). Jeg skulle dog ud til min mor, og passe deres hunde her til eftermiddag, så jeg vidste også jeg ville få gået et par kilometer… Men det endte faktisk ud med at jeg i går løb/gik intet mindre end 18.1 km inden kl. 18:00.

1178

Grunden til den pludselig lange distance skyldtes at jeg gik et par ture med hundene i løbet af dagen, og desuden var topmotiveret til at motionerer igen hen på eftermiddagen. Jeg endte da også med at springe i løbetøjet igen, og løbe yderligere 5 km! Denne gang på 2 minutter kortere tid end i onsdags hvor jeg løb min første tur i laaaang tid.

Jeg føler mig stolt, og topmotiveret til at fortsætte med træningen igen i dag! Det er fedt at se at jeg trods alt ikke er kommet komplet ud af form, og at min krop stadig kan noget. Jeg er dog også bevidst om at jeg selvfølgelig ikke skal presse den for hårdt her i starten – men føler ikke at jeg har været ude over nogle grænser endnu. Mine muskler er ikke engang ømme (kun mine arme fra vægtløftningen, dog).

Jeg har dermed siden onsdag løbet 20 km, fordelt på 3 dage (holdte komplet hviledag fredag). Jeg ved ikke helt om jeg skal løbe i dag, eller om jeg skal finde på noget andet – det må tiden lige vise.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Det er fandeme sejt gået, men pas nu på, det kan hurtig blive for meget.
    Det er dog skønt at motionere når man er rigtig motiveret.

    Knus <3

    1. admin says:

      Ja, du har helt ret. Jeg bruger også i dag til at restituere og går evt. En lille tur i stedet :) jeg har tænkt mig at leve efter ‘min. 30 minutters motion’ om dagen – men løb hver dag kan selvfølgelig blive for meget ^^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.