Depressionsforeningen markerer European Depression Day, ved at sætte fokus på unge og depressioner, under hashtagget #DepressionSucks.I forbindelse med kampagnen, som skal skabe opmærksomhed, og lede til at snakken om unge og depression kommer på dagsordenen, opfordre de til at man bestiller et par gratis sokker (hér). Idéen med disse sokker er at man skal iføre sig dem d. 1 oktober, tage et billede af dem, og ligge billedet på facebook, twitter og/eller Instagram med hashtagget #DepressionSucks.

 

#DepressionSucks

Ta’ snakken!

 

Jeg har allerede bestilt mine, og er klar til at gøre hvad jeg kan for at kampagnen opnår sit formål; nemlig at bryde tabu om depression blandt unge, samt styrke opmærksomheden om, opsporingen af og støtten til unge med depression. Har du bestilt dine depressionsucks sokker endnu?

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.