Jeg har ikke nogen have. Eller jo. En fælleshave. Men ikke min egen fantastiske lille have, hvor jeg kan plante hvad man vil, og i det hele taget forme efter de behov og ønsker man nu engang har. Jeg glæder mig rigtig meget, til jeg engang har hus og egen have. Trods jeg elsker have med massere af blomster, træer, og buske, så ved jeg allerede nu, at det ikke bliver hér mit havefokus skal ligge. Jeg vil have en have der byder på grøntsager, krydderurter, og frugter. Jeg vil – grådigt som det måske lyder – have en spiselig have!

Men som sagt har jeg på nuværende tidspunkt ikke en have. Jeg har lidt krydderurter (basilikum og purløg) indendørs i mit køkkenvindue, men vil rigtig gerne have endnu flere planter. Jeg har tidligere haft en altankasse, hvori jeg havde jordbær, og krydderurter i. Faktisk fungerede det rigtig godt, indtil min altankasse simpelthen sagde stop, pga. af slid fra vind og vejr (den rustnede simpelthen og faldt fra hinanden). Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg simpelthen må eje to nye altankasser (denne gang i plast!)! Jeg skal simpelthen bare have taget mig sammen til at tage ud forbi en af de lokale isenkrambutikker, og købe kasserne og beslag.

Jeg går også med andre plantedrømme (tør man måske endda kalde det planteplaner?), som jeg fumler lidt med, hvordan jeg skal få ført ud i livet, og hvornår.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.