Så blev grillen fundet frem

Så blev grillen fundet frem

IMG_0575

Endelig blev grillen fundet frem! Godt nok havde jeg først fri fra arbejde kl. 19:00, men det stoppede os ikke! Rene tændte op i kullene, mens jeg fik de sidste grøntsager købt ind, da jeg fik fri, og så hyggede vi ellers sammen med at grille burgere på grillen, da jeg kom hjem. Burgerne blev vildt gode, selv om de vi simple. Jeg havde lavet en hel genial chili-aioli, som bare piftede burgeren ekstremt godt op.

Der er bare noget særligt ved at sidde sammen og grille udenfor. Det er hyggeligt, og man er sammen på en anden måde. Vores fælleshave, er heldigvis stort set altid tom om aftenen, så det er også lidt som at sidde i sin egen have, når vi sidder og spiser derude om aftenen. Sommetider glemmer man helt at man bor i centrum af byen, når man sidder dér og lytter til det fineste fuglefløjt, og ingen billarm er at høre overhovedet.

2 thoughts on “Så blev grillen fundet frem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • S glder jeg mig bare til at pigerne kommer til
  • Her gr vi sgu ikke ned p kinotape i dag
  • Solen skinner s smukt udenfor  man kan vel godt
  • Aftensmaden stod i dag p hjemmelavet sushi med tempurarejer og
  • Tillykke med de 20 r til Lady 13 r som
  • Jeg savner mine heste og savner at ride heste horses