Det var et af mine helt store ønsker, at vi skulle tilbringe et par dage i Bjergene. Sammenlagt blev det til 2 overnatninger, men grundet meget kørsel, havde vi egentlig kun én fuld dag i Banner Elk. Heldigvis havde vi jo haft en dag i bjergene, sammen med Maja og Dennis, hvor vi tog en flot hikingtur i naturen – som var en af de ting jeg meget gerne ville nå i bjergene.

img_5969
img_0683

Banner Elk, lå meget tæt på Boone. Byerne mindede også meget om hinanden, og for det utrænede øje, kunne det også være lidt svært, at vide hvornår den den ene startede, og hvornår den anden sluttede. Boone var selvfølgelig præget lidt mere af indkøbscentre, og fastfoodkæder, mens Banner Elk, slog sig på, at sælge antikviteter.

79482527
Drømmen var selvfølgelig for mig vedkommende, at leje en lille hytte, dybt ude i skoven, med brændeovn og hele molevitten. Desværre er priserne her i Usa, relativt dyre, i forhold til indlogering, og derfor måtte vi ‘nøjes’ med et billigere alternativ. Vi fandt et lille inn, på nettet, som vi kunne leje et værelse hos, til en god pris, og placeringen virkede fin.

img_0726 img_6010
Vi grinede lidt af det lille kompakte tv, som man ellers ikke ser mange af nu til dags. Det virkede nu fuldstændig upåklageligt, så det fortjente vel egentlig ikke vores hån.

Værelset var rigtig fint, og egentlig var vi ret positivt overrasket over stedet, nu hvor det var et inn. Dejlig rent, og pænt. Det var da bestemt heller ikke et minus, at de havde en pool og et boblebad på stedet, som var til fri afbenyttelse, og som endda ligeledes, så rent, pænt og vedligeholdt ud.

Den første dag i Banner Elk, brugte vi på, at køre rundt og se byen, handle lidt ind, og i det hele taget slappe af. Vi ankom relativt sent, så det var ikke fordi der var tid til de helt store udendørs aktiviteter på denne dag.

img_0731 img_0733

På vores anden dag i Banner Elk, tog vi dog revanche. Eftersom det var, primært, mig, som havde et ønske om, at tilbringe tid i bjergene, havde jeg også besluttet mig, for at jeg ville give Rene et par oplevelser i gave. Den ene havde jeg besluttet hjemmefra, og det vil jeg komme ind på lige om et øjeblik.

Vi kørte først til Blowing Rock (overstående billeder er taget på vej derhen, for vi måtte flere gange undervejs, holde ind for at nyde udsigten, så hele køreturen til Blowing Rock, var en oplevelse i sig selv). Vi havde egentlig ikke nogen anelse om, hvad vi skulle forvente af Blowing Rock, da vores interesse for stedet egentlig blot var blevet vækket, ved de mange skilte der var dertil.

img_0742 img_0744

Det viste sig, at være et aflukket område (som dog var billigt, at komme ind i), hvor der stak nogle store klipper op af jorden. Desuden var det hele blevet lavet til en ret smuk have. Det bedste ved stedet var dog udsigten. Den var virkelig smuk, og man kunne se en masse bjergtoppe i det fjerne. Det var dog ikke rigtig muligt, at tage nogle billeder af udsigten, da det var ret tåget, og synet ganske enkelt ikke kunne fanges med et kamera i en telefon.

Blowing Rock var et rigtig fint sted. Det blev min første gave til Rene, at vi skulle ind og se dét. Jeg tror han syntes det var en god idé, selv om, at han syntes udsigtstårnet var en smule angstprovokerende at gå rundt i, da der var meget langt ned.

Efter Blowing Rock, tog vi hjem og spiste en hurtig frokost, inden vi skulle videre til den næste aktivitet. Hovedaktiviteten, og min planlagte ‘gave’ til Rene hjemmefra. Vi skulle ud og ride i bjergene! Ridning er ikke ligefrem Renes yndlings aktivitet, hvilket var grunden til, at jeg havde valgt at betale ridtet. Så kunne han i det mindste ikke føle, at han havde spildt nogle penge på det, hvis det skulle vise sig, ikke at være nogen succes. Desuden vidste jeg, at det ville blive en helt fantastisk oplevelse, som jeg også syntes Rene skulle have lov til at være en del af.

img_6038 img_6037 img_0754 img_6035

Jeg er slet ikke i tvivl om, at både Rene og jeg, syntes at det var en rigtig god oplevelse! Det var helt fantastisk, at prøve at ride i bjergene, trods man nogen steder følte sig halssprækkende tæt på kanten. Vi fik set nogle fuldstændig fantastiske udsigter, og noget utroligt natur, som jeg på ingen måde tror man kunne have oplevet på samme måde, fra bil eller gå ben. Ja, og så var det meget dejligt at komme op og sidde på en hest igen; det er jo over en måned siden jeg sidst har været det.

img_6024

Jeg ærger mig over, at vi ikke har smukke bjerge, at ride i derhjemme – men det er jo selvfølgelig dét, som gør oplevelsen så meget mere speciel… Jeg har også sagt til Rene, at han får et gammel øg, som han kan tuller på, når vi kommer hjem, så han kan komme med på nogle flere rideture. Jeg ved ikke hvor begejstret han lige er for den idé.

Vores tredje dag i Banner Elk, var ret kort, og vi kørte ret tidligt afsted imod Wilmington, som var vores næste destination. Wilmington lå 5 timers kørsel fra Banner Elk, hvorfor vi lige så godt, kunne komme afsted fra formiddagen af.

Vores oplevelser i Banner Elk, var fantastiske. Jeg glemmer det aldrig, og jeg ville faktisk ønske, at vi havde haft et par dage mere i den smukke natur, men glæder mig samtidig over, de ting vi nåede at opleve. Især rideturen i bjergene, var en drøm jeg havde haft, og det var helt fantastisk at få lov til at realiserer den, sammen med en man elsker.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] jeg er tilbage på fuld blus, så vi kan lave alle de ting vi gerne vil når vi rejser, som fx. hiking, snorkling/svømning, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.