Kender I det, at man er kommet til noget i en proces, som man ikke rigtig gider, men som man ved man er nødt til at have overstået for at kunne blive færdig? Netop det punkt er jeg lige nået til! Jeg har siddet og arbejdet på at få gjort bloggen klar til en ny start. Som jeg skrev den anden dag, så arbejder jeg jo på et nyt layout, og jeg er så småt ved at være færdig med det jeg skal kode; altså opsætningen af bloggen mv. Nu er jeg kommet til den del som ikke interesserer mig – designdelen!

Ikke interesserer mig, er måske så meget sagt. Jeg har altid gerne ville være god til at skabe flotte designs, sammensætte de rette farver, osv. men det er jeg bare ikke. Jeg køre hurtigt træt i at sidde og designe, og bliver heller aldrig helt tilfreds med det jeg får lavet. Frontendcoding har altid været nemmere for mig. Desuden findes der i et eller andet omfang altid en korrekt måde at skrive en kode på – laver du en fejl, virker skidtet ikke, laver du det rigtigt, så dukker det op på skærmen. Der er altså i et vist omfang ‘rigtigt’ og ‘forkert’. Det føler jeg ikke på samme måde der er med den grafiske, og mere visuelle del af bloggen – og derfor bliver jeg frustreret på en anden måde, når tingene ikke helt ser så godt ud, som jeg måske havde forventede da jeg begyndte at skitsere.

Lige nu sidder jeg så lidt fast med det nye layout… Men jeg har fri i weekenden, og en masse ballade (smerter) i mit dårlige ben (læs: Et smut forbi lægevagten, røntgen, skadestuen og o-kir <— Jeps, næsten 2 år senere døjer jeg stadig med det forbandet ben!! ), så mon ikke jeg kommer til at sidde med benet oppe, og computeren i skødet alligevel, så mon ikke jeg får rykket mig en smule med layoutet hen over weekenden?

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.