De sidste fem dage, har jeg ligget fladt på ryggen med benet op. Jeg har haft så forbandet ondt at jeg knap nok har kunne være i det. Jeg tror jeg overbelastede benet på arbejdet i sidste uge. Nu går det endelig lidt fremad igen! Eller jeg ved ikke om man kan sige det går fremad, eller om det er fordi det nye smertestillende jeg har fået recept på der virker. Jeg er i hvert fald endelig lidt på benene igen i dag! Pigerne har taget min staldvagt i dag, og selvom jeg savner hestene, så holder vi bare ved den aftale, så jeg kan blive klar til arbejde i morgen.

Receptionisten hos den klinik hvor jeg skal have set på mit ben, har lovet at jeg er forrest på listen i tilfælde af at de får et afbud af en anden (de er nok ved at være træt af at jeg kimer dem ned). Jeg håber jeg kan komme ind til dem hurtigst muligt! Ellers må jeg selvfølgelig vente til d. 22/01, hvor jeg har en tid.

+ Et smut forbi lægevagten, røntgen, skadestuen og o-kir
+ Jeg føler mig lidt svagelig
+ Så mange smerter

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.