Det blev alligevel om benet

Det blev alligevel om benet

Gode nyheder! JA! Nu kommer der endnu et indlæg om mit elendige ben, trods jeg lovede noget andet i sidste indlæg… Men der er altså gode nyheder, og det er værd at dele, trods mit løfte om indlæg om andet end benet. Jeg har allerede fået en tid til næste undersøgelse ved de andre ortopædkirurger! Jeg skal allerede til dem i slutningen af februar. Jeg skal samme dag have lavet en ultralyd mere, for at se hvordan det går fremad med benet.

Årh for det første, så håber jeg virkelig at de kan hjælpe mig, og for det andet så håber jeg virkelig at ultralyden viser at mit ben er blevet meget bedre af at have fået ro. Der må gerne være krydset en masse fingre for mig, d. 20 februar.

6 thoughts on “Det blev alligevel om benet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Flere smukke blomster  taktaktak flower beatiful thankyou
  • Min sde kreste syntes at jeg havde rigeligt med blomster
  • Elsker min kimono doll samling mitlillehjem kimonodolls japanminder blogpostprep
  • Havde en fantastisk fdselsdag trods vi ret hurtigt mtte rykke
  • Tak for tiltroen sde lineriisberg  og blomster og kage
  • Haft besg af den dejligste sarahmadsen88  det er dejligt