Noget du vil sige til en ex

Noget du vil sige til en ex

Jeg tror de fleste gør ting de ville ønske de kunne gøre om, når de er i følelsernes vold, og midt i et brud. Jeg har kun været i to seriøse forhold, udover det jeg er i nu. Begge gange har vi skiltes ret så udramatisk, og som venner. Alligevel tror jeg at man på et eller andet tidspunkt har sagt og gjort ting man måske ikke mente; derfor ville jeg sige ‘undskyld’, hvis jeg skulle sige noget til en ekskæreste.

Jeg har ikke nogen bestemt situation i tankerne, men jeg ved, at jeg har sagt og gjort ting i afmagt, som jeg ellers aldrig ville have gjort, hvorfor et ‘undskyld’ i flere situationer ville være på sin plads. Jeg tror vi alle skal huske på, at ingen er perfekte, og slet ikke når vi går igennem et brud med en kæreste. Jeg tror hurtigt, at man kan dvæle ved modpartens fejl i situationen og glemme, at man heller ikke altid selv fik sagt de rigtige ting. Det er ikke ved at fokuserer på andres fejl, at man vokser som menneske; det er ved at reflekterer over ens egne – og tage ved lære af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Flere smukke blomster  taktaktak flower beatiful thankyou
  • Min sde kreste syntes at jeg havde rigeligt med blomster
  • Elsker min kimono doll samling mitlillehjem kimonodolls japanminder blogpostprep
  • Havde en fantastisk fdselsdag trods vi ret hurtigt mtte rykke
  • Tak for tiltroen sde lineriisberg  og blomster og kage
  • Haft besg af den dejligste sarahmadsen88  det er dejligt