Jeg har været fraværende fra bloggen i en uges tid. Jeg har simpelthen bare haft brug for, at ligge min fulde energi i, at forberede mig selv på – og ikke mindst starte på – arbejde igen. Så ja! Jeg er tilbage på arbejdet! Jeg er startet ud med nattevagter, fordi vi lige nu er 3 i nattevagter, grundet massiv overbelægning på min afdeling. Det betyder at dette trods alt burde være den vagt type hvor jeg har bedst mulighed for at sætte mig ned, eller ligge mig ned, når jeg har brug for det.

Det er gået bedre end jeg havde turde forvente, trods det ikke helt blev den stille og rolige start jeg havde håbet på. Vi har haft travlt de sidste to dage, og jeg priser mig lykkelig for at jeg kun har to vagter mere, inden jeg kan holde benet i ro igen. Jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde det var hårdt at komme tilbage. Mit ben arter sig stadig ikke, og der er stadig mange ting jeg ikke kan, og mange bevægelser jeg skal passe på at jeg ikke laver.

Hele min krop er i det hele taget bare komplet smadret efter en vagt, fordi musklerne er svundet ind i den måned jeg bare har ligget på langs herhjemme. Jeg har jo kun været i gang med min genoptræning i knap en uge, inden jeg begyndte på arbejde, og det kan jeg godt mærke. Lige nu kan jeg heller ikke holde til andet end af passe mit arbejde. Når jeg kommer hjem ligger jeg ned, i alle øvrige timer af døgnet. Jeg håber på at det snart bliver bedre, og jeg glæder mig til, at jeg forsigtigt kan få sat gang i flere af de ting i min hverdag, som jeg plejede at lave, inden skaden i benet for alvor blev et problem.

Mest af alt er det dog fantastisk at komme tilbage! Jeg har savnet mine kollegaer, og mit job i det hele taget! Det er fantastisk at komme ud og være noget for andre igen, og bidrage med noget. Jeg har aldrig været bange for at tage fat. Faktisk har det været langt svære for mig at gå hjemme end at knokle løs på jobbet! Jeg kan mærke at jeg har meget mere at smile over nu, hvor jeg er tilbage på arbejdet. Det betyder selvfølgelig også alverden at mine kollegaer har taget godt imod mig, og har været gode til at passe på mig, og ikke mindst hjulpet mig med at huske at prøve at tage den med ro, selvom vi har travlt.

Alt i alt kun gode nyheder at bringe i denne uge! Tingene går fremad – i snegletempo måske – men det går fremad! Desuden er den videre udredning af benet lige om hjørnet. Ny MR-scanning fredag i denne uge, og opfølgning ved ortopædkirurgerne i næste uge allerede.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.