Planer for sommerferien?

Rene og jeg har faktisk ikke rigtig nogen planer for sommerferien endnu. Vi ved at vi gerne vil holde 3 ugers fri sammen – men hvad vi skal lave, er fortsat i det uvisse. Før vi vidste hvor lange udsigterne var med genoptræningen af mit ben, havde vi snakket om at rejse. Sådan rigtig rejse. Måske til Japan, eller Thailand. Nu går snakken på mere realistiske planer; en uges charterferie, eller en tur i sommerhus?

Det er lidt ærgerligt, for jeg har virkelig lyst til en rejse langt væk! Det kribler helt i kroppen, for at komme afsted igen. Finder vi et hus inden sommerferien, som vi kan gå og makke med, tror jeg ikke jeg kommer til at savne den lange rejse vi ellers havde snakket om, men dukker huset ikke op, tror jeg at det bliver svært at forlige sig med at vi er noget begrænset af mit dumme ben.

Selvfølgelig kan vi da tage på en rejse langt væk trods mit ben, men vi er bare blevet enige om, at vi vil ikke “spilde” pengene på en stor rejse, før jeg er tilbage på fuld blus, så vi kan lave alle de ting vi gerne vil når vi rejser, som fx. hiking, snorkling/svømning, osv.

I stedet er vi gået i gang med at drømme. Drømme, og forhåbentlig på sigt planlægge… Planlægge vores rejse til næste år, måske? Vi har mange lande i spil, som vi har snakket om vi gerne vil besøge, og vi er ikke helt enige (heller ikke dybt uenige). Vi har som sagt snakket lidt om Japan (gæt hvem af os der vil der til!), og Thailand (Rene har ikke været i Thailand endnu). Derudover har lande som Syd Korea, Indonesien, Sri Lanka, Canada og filippinerne været oppe og vende. Det er ikke til at vide hvad det ender med, men det er altid spændene at gå og drømme, og ikke mindst researche om forskellige destinationer.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Planer for sommerferien?

 1. Berlin er super om sommeren og så er det ikke så langt væk. Ellers er der også dejligt ved Gardasøen. Det er ikke steder hvor du behøver at være på fuldt blus og det er noget sjovere end et sommerhus efter min mening + det kan faktisk være noget billigere :P

  Btw. tilføj lige New Zealand til jeres liste ;)

  1. Tusind tak for tippet :D
   Jeg elsker at være i Berlin! Men er generelt ikke så vild med at bruge mine sommerferier i storbyer ^^” … Mest af alt fordi jeg bliver træt af larmen, og de store menneskemængder efter kun få dage ^^” …
   Gardasøen har Rene besøgt som barn, og det var han virkelig også glad for :) Så det kunne da være at det kunne være en mulighed ^^,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.