For første gang i meget, meget lang tid, har jeg skriveblokade. Normalt når det bliver stille på bloggen er det ikke fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive om, men fordi jeg ikke føler jeg har tiden til at sætte mig ned og skrive det jeg nu engang gerne vil skrive. Lige nu mangler jeg ikke tid. Selvom jeg hver dag kan mere og mere, er jeg fortsat så tilpas begrænset af mit dumme ben, at jeg bruger rigtig meget tid på min sofa; så ja, tid er der nok af. Jeg ved ganske enkelt bare ikke hvad jeg skal skrive om, og når jeg syntes jeg får en idé, ved jeg ikke hvordan jeg skal formulerer mig i de enkelte indlæg.

Måske er det netop fordi jeg mangler input i min hverdag. Det eneste jeg oplever fortiden er jo mit arbejde, og min sofa. Det er også begrænset hvor meget spændene jeg kan skrive om min sofa, og det er ofte svært at skrive om noget fra mit arbejde, fordi jeg ikke vil risikerer at bryde min tavshedspligt – og fordi jeg syntes emnet generelt er meget tungt fortiden med de massive overbelægninger på sygehusene, og den forestående (mulige) konflikt.

Hvis du, som læser, har nogle idéer til hvad du godt kunne tænke dig at læse om på bloggen, så skriv endelig til mig. Jeg tager også imod gode råd fra andre bloggere, omkring hvordan de kom over deres skriveblokade, med kyshånd. Al inspiration er generelt bare kærkommen!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.