Jeg er ikke den store morgenmadsspiser. Jeg har ingen appetit når jeg vågner om morgenen, og derfor hopper jeg gerne morgenmåltidet over. Det er dog ikke holdbart da jeg hurtigt bliver sulten op af dagen, og mit blodsukker for alt for store udsving i stedet for at ligge stabilt. Jeg vil ikke kede jeg med for mange af detaljerne – i stedet vil jeg dele opskriften på den morgenmads milkshake der altid kan få mig til at ‘spise’ morgenmad, og som, trods den drikkes, mætter i lang tid. Man kan altid tilføje mere havregryn og skyr, for endnu større mæthedsfornemmelse, men nedenstående opskrift holder mig kørende om morgenen.

Morgenmads milkshake

Print Friendly, PDF & Email

Sværhedsgrad

let

Kategori

Drikkevare


Lækker milkshake, som er let at lave, mætter i lang tid, og smager himmelsk. Man kan med fordel skære frisk frugt ud, og putte det i fryseren i portionsanrettede mængder – så bliver det nemlig endnu nemmere at lave milkshaken når man skal bruge den om morgenen. Milkshaken kan dog også laves med frisk frugt, som ikke er frossen – det er udelukkende en af frugterne der skal være frossen – ellers skal der tilføjes isterninger.

Til dem der interesserer sig for den slags, så indeholder 1 morgenmads milkshake 326 kcal, og består af 16,7g protein (21%), 54,8g kulhydrater (69%), og 3,8g fedt (11%).

Antal personer

1 person

Forberedelsestid

Tilberedningstid

Total tid

5 minutter 5 minutter 10 minutter

Ingredienser

  • 75g Lime skyr
  • 75g Minimælk
  • 35g Havregryn
  • 135g Frosne jordbær
  • 50g Banan
  • 125g Galiamelon

Fremgangsmåde

  1. Hæld alle ingredienserne i en solid blender, og blend til der ikke længere er nogen klumper.
  2. Server milkshaken i en højt glas, og nyd den mens den stadig er iskold!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.