Så er der gået samlet tre uger, og vægten siger 84 kg. Jeg er godt tilfreds med at have smidt 900 gram. Især taget i betragtning af at jeg har haft to dage i denne uge hvor jeg har spist kage, og is til henholdsvis kobberbrylluppet og da jeg var ude og spise hos Renes forældre.

Jeg tænker at jeg er nødt til at begynde at tænke på at sætte tempoet på vægttabet, hvis muligt, en smule ned, så jeg finder et stabilt punkt hvor jeg taber ca. det samme hver uge. Jeg ved godt at 900g ikke er meget i forhold til hvor meget jeg vejer – men jeg tænker at hvis det skal være et holdbart, og ikke mindst sundt vægttab, skal jeg nok forsøge at finde et stabilt leje.

Jeg styre fortsat udelukkende mit vægttab via kosten. Jeg er ved at have fundet en god rytme, og jeg må virkelig indrømme at det gør det meget nemmere, at Rene også er i gang med hans livsstilsændring, omend det er af noget andre grunde. Heldigvis kræver begge vores mål lidt af de samme kostprincipper. Jeg har aldrig lagt skjul på at jeg desværre lider af PCO,(som også har nogen indflydelse på mine vægtproblematikker), og flere studier tyder på at et øget indtag af protein, og færre kulhydrater end ellers anbefalet, er fordelagtig for kvinder med PCO. Det samme gælder for de mål Rene gerne vil nå med sin kostændring.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Uge 5: XX kg (- XX kg) Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 6/5: 86,4 kg (-2,3 kg) Uge 6: XX kg (- XX kg) Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg) Uge 7: XX kg (- XX kg) Uge 12: XX kg (- XX kg)
Fre d. 18/5: 84 kg (- 0,9 kg) Uge 8: XX kg (- XX kg) Uge 13: XX kg (- XX kg)
Uge 4: XX kg (- XX kg) Uge 9: XX kg (- XX kg) Samlet vægttab: – 4,7 kg
Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.