Rene og jeg skulle ikke være med til det store karneval i Aalborg i år. Det siger ikke Rene noget overhovedet at være med, og jeg turde for at være helt ærlig ikke at sætte fremskridtene med mit dårlige ben på spil, bare for én enkelt formiddags sjov. Niks. Fremgangen med mit ben betyder så ufatteligt meget for mig i min hverdag, og jeg ville virkelig være ked af at ende tilbage hvor jeg startede.

Det er ingen hemmelighed at vi (stadig) bor i hjertet af Aalborg, og dermed også midt i alle festlighederne ved karneval. En i vores opgang havde ovenikøbet varslet at hun ville holde fest for hendes venner i fælleshaven, inden optoget. Vi besluttede os derfor for at flygte fra Aalborg allerede fredag efter arbejde, for at undgå at være “fanget” i vores lejlighed hele lørdag. Vi var så heldige at vi måtte låne min mor og Bøjes dejlige sommerhus!


Fredag eftermiddag/aften blev brugt på terrassen i lækkert, lækkert vejr! Rene han fik sig en lur, mens jeg fik læst lidt i bogen jeg er gået i gang med her i weekenden, og nu er noget nær halvvejs med, ‘Den hengivne hr. X’. Det var dejligt at have en rigtig have at kunne sætte sig ud i, uden at føle at man ligger til fuld skue fra en masse lejligheder.


Lørdag brugte vi i Nibe. Vi var til havnedag. Det var meget hyggeligt, men nok mest henvendt til de lokale. Der var i hvert fald meget stemning af at folk kendte hinanden.

Efter at have kigget os lidt omkring på havnen, inviterede Rene mig på frokost, på cafe Bedste. Jeg fik Pariserbøf, og Rene fik Stjerneskud. Begge retter var super lækre, og det var lækkert at have en dag, hvor vi bare spiste uden at tænke for meget over det. Vi er tilbage på sporet hvad angår kosten i dag, men det er dejligt at have en dag indimellem hvor man bare lever i nuet, og spiser hvad man har lyst til (med måde selvfølgelig).

Alt i alt har det bare været den skønneste weekend! Det har været dejligt at komme lidt hjemmefra med masser af sol, varme, og ro og fred omkring os.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.