Fyeeeh! Jeg glemte at poste et vægt-update indlæg i går. Nå, sådan kan det gå. Here it comes. Jeg har ikke levet for sundt i denne uge. Stadig for mange is, og andre godter (har haft gæster). Alligevel er det lykkedes mig at i det mindste tabe lidt over et halvt kilo. Det er ganske fint. Ligevægt og vægttab er altid kærkommen, uanset i hvilket omfang.

Jeg kan stadig ikke se at jeg har tabt mig når jeg kigger mig i spejlet. Jeg kan mærke det på mit tøj (og når jeg sidder ned på hårde overflader! Haha! Min popo er blevet så sart!). Jeg syntes det ligner at jeg begyndt at tage på, på maven igen, men jeg tror måske det er synsbedrag. Jeg bimler lidt med om jeg skal begynde at følge med i mit abdominale omfang? Jeg gider bare heller ikke at blive for fanatisk omkring det hele. Jeg må summe lidt mere over det.

Jeg har valgt at lave en ny oversigt/graf over mit vægttab, da jeg jo vil fortsætte et godt stykke tid endnu, og der efterhånden var rigeligt med datapunkter på den gamle. Den nye ser så lidt tom ud indtil videre, men den skal nok hurtigt blive fyldt op med en masse punkter.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgUge 18:Uge 23
Fre d. 3/8: 71,5 kg (-0,7 kg)Uge 19:Uge 24
Uge 15:Uge 20:Uge 25
Uge 16:Uge 21:uge 26
Uge 17:Uge 22:Samlet vægttab: – 17,2 kg
Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.