Nu har vi snart været hjemme fra vores fantastiske rejse til Japan, i 2 uger. Hverdagen er startet for fuld udblæsning, og mine dage har været tæt pakket med arbejde, aftaler, huskiggeri, husligepligter, heste, og alt muligt andet. Jeg har faktisk savnet lidt at skrive på bloggen siden jeg kom hjem. Vi skrev jo hver dag da vi var i Japan – men alt hvad jeg overvejer at skrive om herhjemme virker bare så hverdagsagtigt og kedeligt i forhold til rejsen. Desuden har tiden som sagt været knap. Det er ikke meget jeg har sat foden hjemme i lejligheden, når jeg har skulle andet end at sove.

Jeg savner allerede vores fantastiske eventyr sammen, men det er også dejligt at være hjemme. Det er dejligt at se venner og familie. Det er dejligt at være ude ved mine heste, omend vejret har været en smule træls i forhold til udendørsaktiviteter. Det er også dejligt at rette sine drømme imod huskiggeri igen (det seneste stykke tid har mit fokus udelukkende været på rejsen til Japan). Inden vi tog afsted havde jeg fuldstændig opgivet tanken om at vi nogensinde skulle få et hus, men det har hjulpet at have det hele lidt på afstand i en 3 uger, og nu føler jeg igen, at det nok skal lykkedes på et eller andet tidspunkt.

Vi skal ud og se på et hus i morgen. Vi har faktisk allerede set det én gang. Naturen omkring huset er helt fantastisk. Der er træer og kuperet terræn – alt sammen noget jeg virkelig håber at vi kommer til at bo i nærheden af. Huset er gammelt, hvilket jeg i og for sig ikke har noget i mod. Jeg vil hellere have et gammelt hus med sjæl, end jeg vil have et hus der ligner naboens. Problemet er bare at vi er lidt i tvivl om husets stand, og prisen nu også matcher – og ikke mindst om vi ville have råd til at udbedre de fejl og mangler der er. Desuden er huset stort, og det er jo ikke helt det vi går og drømmer om. Under alle omstændigheder får huset nu en chance til, inden vi overvejer om det er noget for os.

Selv om der stadig sker lidt nye og spændene ting på huskigger fronten, så har hverdagen ramt os. Det gør ikke så meget, for jeg syntes jeg har fornyet energi til at tackle det hele med, efter vi har været på ferie. Det gør ikke så meget at det hele har været lidt hæsblæsende de sidste par uger, for samtidig er rutinerne fra før vi rejste ved at være indarbejdet igen og så virker det hele knap så stressende.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.