Stilhed før stormen på bloggen

Der er stille på bloggen – og det er der mange grunde til. For det første har jeg haft travlt. Det er nok ikke nogen overraskelse – men der har virkelig foregået meget nyt i mit liv.

Jeg er blevet tilknyttet smertecenteret med henblik på at få lindret mine smerter i det dumme ben, hvilket virkelig har indebåret mange møder, og ikke mindst bivirkninger grundet alt det nyopstartede medicin jeg er blevet skiftet over til, i forbindelse med min tilknytning til smertespecialisterne.

Vi har åbnet en “ny afdeling” på mit arbejde, som jeg (og mange af mine dejlige kollegaer!) er med til at starte op, hvilket selvfølgelig også har taget en del af min energi, fordi der hele tiden er så meget nyt at forholde sig til.

Ja og så har der selvfølgelig været en del huskiggeri – som dog forsat ikke er mundet ud i vores drømmehus. Desværre.

Alt sammen har taget en masse af min tid, og selvom det jo ikke kræver meget at gå ind og skrive et indlæg på bloggen, så har jeg ikke haft energien eller lysten til det. Ikke fordi tingene der sker omkring mig ikke er spændene, men fordi alle tingene virkelig kræver min fulde opmærksomhed, og overskud.

Det betyder dog ikke at bloggen er helt død. Sommeren har ramt os, hvilket for de fleste betyder sommerferie – inklusiv for mig. Jeg har for første gang i flere år, ingen rejseplaner. Jeg hungre efter at komme afsted igen, men jeg har fravalgt det, for at kunne være hundrede procent engageret og tilgængelig, i mit forløb hos smerteklinikken, trods ferie. Det betyder alt sammen, at jeg efterhånden får tid til at få lavet den fornyelse på bloggen, som jeg virkelig længe har haft lyst til.

Bloggens nuværende design har mange fejl, og er egentlig sat op i en periode, hvor jeg ikke havde tid nok til at gøre tingene så grundige som jeg ellers fortrækker. Når tingene ikke er som jeg gerne vil have dem, får jeg heller ikke lyst til at blogge. Derfor er jeg allerede begyndt at arbejde med lidt idéer til et nyt blogdesign. Det bliver nok ikke noget revolutionerende, og indtil videre kommer det faktisk til at minde om det nuværende på flere punkter. Jeg glæder mig til for alvor at få tid til at komme i gang med det!

I mellem tiden vil jeg gøre mit bedste for at forsøge at få blogget lidt, trods min utilfredshed med det nuværende layout, og trods jeg fortsat har meget nyt at se til på sidelinjen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.