Det gamle blogarkiv
Det gamle blogarkiv
I slutningen af 2012 skiftede jeg fra et hardcoded cms, til Wordpress, for at lette bloggingprocessen, da jeg ikke længere havde den samme tid som jeg plejede. For at de gamle blogs (igennem 4 år), ikke skulle gå til spilde, gemte jeg deres arkiv. Det var desværre ikke muligt at føre dem over i det nye system, men det er stadig muligt at se dem her.


.


So true Høgh!
Skrevet Monday 29 Oct 2012 10:43 af MicroCutJa... Så denne på Høghs blog... Og kunne bare ikke være mere enig.

Kategorierne: Mit Liv, Glad, Tilpas, Lallet
.

Long lost friend
Skrevet Sunday 23 Sep 2012 20:12 af MicroCut
Efter 3 års adskillelse, var Selma og jeg i denne weekend atter sammen. Og det var som om vi aldrig havde været fra hinanden :D Det var SÅ godt! Og jeg har virkelig savnet hende! NU må jeg spare sammen og komme ned og besøge hende, snert ^_^

Men pueha... Jeg er blevet gammel. En bytur i går har resulteret i en hel dag på ryggen, på sofaen ^_^" Hehe. Jeg er ikke som sådan dårlig mere, men jeg er fuldstændig udmattet og lidt øm... Og lidt ondt i nakken (hvornår lærer jeg, at lade være med at headbange?!?! XD)...

Kategorierne: Mit Liv, Glad, Tilpas, Lallet
.

American Horror Story
Skrevet Monday 17 Sep 2012 08:17 af MicroCut
Titel: American Horror Story (1 sæson)
Instruktør: Ryan Murphy, Brad Falchuk
Genre: Gys, Drama, mystik
Type: Tv mini-serie
Stars: 4 ud af 5
Synops: Familien Harmon, flytter fra deres hjem i Boston, til et palæ i Los Angeles, som de kan få til en fordelagtig pris. Flytningen er tiltænkt, som et led i arbejdet, med at genskabe det forsømte forhold, som ellers har lidt stor skade igennem den sidste tid. Hvad de ikke vidste var indkluderet i prisen, på det skønne palæ, er at det er hjemsøgt.Min vudering: American Horror Story, er en mini tv serie. Den er på i alt 12 afsnit – men dens storhed ligger i de første 11. Jeg syntes det er en fantastisk og underholdene serie. Jeg har set den to gange, og begge gange nød jeg den i fulde drag. Den havde ikke meget nyt at byde på anden gang jeg så den, men jeghavde fået et kært forhold til flere af seriens karrakter første gang jeg så den, og fulgte derfor gerne deres ”liv” endnu engang.

Serien er en kombination, som jeg ikke ofte har set, eller hørt om; Drama og gys. Selvfølgelig opstår der ofte momenter i gyserfilm, som kan betegnes som drama, men denne serie er alligevel anderledes. Historien om det forsømte forhold, og altså hele seriens grundsten, er jo bygget på en drama historie. Gyset kommer først da familien flytter ind i deres nye palæ i Los Angeles. Jeg syntes dog at vægten i mellem gys og drama er rigtig god. Jeg kunne have frygtet at dramaen ville have ødelagt serien, og gjort den langtrukken og kedelig – i stedet er den del af serien som kan kategoriseres under genren 'drama', med til at bygge karaktererne, og uddybe deres særlige sider.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker alt hvad der har med gys, at gøre. Jeg syntes det er fedt hvis en film arbejder med chock, og den slags, men er en gyserfilm udelukkende baseret på, at man kun evner, at skræmme publikum ved hjælp af chock; ja så syntes jeg det er en fiasko. Heldigvis er American Horror Story ikke sådan. Serien er langt mere styret af spændings opbygning, skummel scenesætning mv. frem for udelukkende brugen af chock. Det giver American Horror Story, en dybde, som mange nye gyserfilm mangler i dag.

Generelt er American Horror Story en ret flot serie. Den er flot filmet, og sceneopsætningen er stemningsfuld. En ting jeg gerne vil bede jer bemærke, hvis i ser serien, er kameraførelsen – den er nemlig rigtig god!

Men hvis jeg skal sætte en finger på, hvad det bedste ved denne serie er, så er det den forvirring og mystik der hersker over de, mange, første afsnit af serien. Manglen på forklaring. Man sidder hele tiden og tænker; ”Hvad er det her? Hvorfor er det sådan?”. Det er super fedt. Man kan næsten ikke slippe serien igen, når man først går i gang, netop fordi man vil have en forklaring. At skuespillere som Evan Peters, Jessica Lange, og Connie Britton, gør et fantastisk job, er kun et kæmpe plus!

Men som i kan se i min pointgivelse, så har serien kun fået 4 ud af 5 stjerner. Den er ikke perfekt. Som jeg nævner i starten af denne anmeldelse, så er serien på 12 afsnit. Det er ca. 1 for meget. Det 12 afsnit har nogle vigtige ting i sig, som man gerne vil se – men der er simpelthen ikke nok til at lave et helt afsnit. Det er synd, for man sidder lidt og tænker; ”Hvorfor i alverden fortsætter den? Hvorfor skal jeg vide det her?”. Det er nok til at trække en stjerne ned, for det ødelægger det flow af spænding, som ellers har været hele serien igennem.

Det bliver spændene hvad sæson 2 byder på? Det bliver jo noget helt andet, og fuldkommen uden relation til første sæson...

Kategorierne: Mit Liv, Film, Glad, Tilpas
.

Hjemmeside
Skrevet Saturday 15 Sep 2012 18:08 af MicroCut
Pueha... Min lyst og energi til at designe er lig 0. Jeg har ingen inspiration overhovedet. Nu har jeg ellers gået i flere måneder, og ville flytte over til wordpress, i stedet for manuelt at kode hver eneste funktion på hjemmesiden... Men jeg orker bare ikke, så længe jeg ikke kan få lavet et nyt design til hjemmesiden. Hmm... Blandt også derfor jeg lidt opgav at blogge... Men det var der nu også mange andre grunde til :)

Jeg forsøger dog at komme tilbage. Jeg elsker min blog, og jeg har passet den, som var det min lille baby de sidste 5 år... Hvordan skulle jeg så bare kunne opgive den nu? ^_^

Kategorierne: Mit Liv, Tilpas, Blandede følelser
.

Et smut i Ikea... *Drømme drømme*
Skrevet Friday 14 Sep 2012 21:45 af MicroCut
Jeg var lige et smut i Ikea i dag... Og nu drømmer jeg allerede. Der var en udstilling som så ud, fuldkommen som jeg gerne vil have min stue til at se ud :) Så nu sætter jeg en masse af mine møbler til salg, så jeg kan spare op til nogle nye ^__^ Lejligheden ser heller ikke særlig pæn ud på nuværende tidspunkt, da Nickis og mine ting ikke rigtig passer sammen "/Og så lige mit kommende spiseborg og stole :) ... Vil dog have malet stolene i forskellige farver. Hvis det bare er hvidt bliver det lidt for kedelig. Nej pastelfarver! Det bliver godt ^_^Kategorierne: Mit Liv, Glad, Lallet
.

<< Previous 1 2 Next >>