Gamle designs

Her inde kan i se de gamle designs. Indholdet her under rækker ikke frem til i starten da jeg oprettede siden i 2007. Designse starter altså fra januar 2008 og fremefter.

Sprinkle

840

Navn: Sprinkle
Sat op: d. 06/05 – 2014
Taget ned:
Lavet af: Simone Møller
Credits:
Kommentare: Det nye design er farvefuldt, og sommerligt. Det er responsive (optimeret til iPhone, pc, og iPad). Jeg er tilfreds med layoutet, og det vil formentlig blive på bloggen det næste års tid.

Simplicity

305

Navn: Simplicity
Sat op: d. 08/06 -2013
Taget ned: 06/05 – 2014
Lavet af: Simone Møller
Credits:  Høgh – for billedet hun har taget af mig.
Kommentare: Så kom der endelig et nyt design op. Da jeg ikke har meget tid for tiden til at lave designs, har jeg valgt at lave et meget simpelt og alsidigt design, som kan bruges længe. Det er ikke sæson betonet som mange af mine andre designs, da det i så fald nemmere kan være oppe i længere perioder af gangen. Jeg er ok tilfreds med designet, og det fungere udmærket med bloggen.

Remember, remember, the fifth of November

Navn: Remember, Remember, the fifth of November
Sat op: d. 25/11 – 2012
Taget ned: 08/06 – 2013
Lavet af: Simone Møller
Credits:  –
Kommentare: Så kom siden, efter en lang pause tilbage. Denne gang i et nyt cms system. Jeg er nu skiftet fra Cutenews, som er langt mere hardcoded, til WordPress, hvor jeg skal kontrollere knap så meget kode. Jeg elsker at kode – men det er rart, at det nu er nemt at opdaterer siden. Jeg er spændt på om det bliver meget nemmere at opdaterer designs osv… Omkring selve designet har jeg ikke meget at sige, udover at jeg er meget glad for farverne, og simpliciteten.

 

I love the sky

Navn: I love the sky
Sat op: d. 14/06 – 2011
Taget ned: d. 25/11-2012
Lavet af: Simone Møller
Credits:
Kommentare: Layoutet har enkelte elementer fra det forgående layout. Der er her tale om sidebaren, og footeren. Layoutet er sommerligt, og passer derfor fint til årstiden. Det er et layout der til at starte med blev lagt meget energi i, men hen imod slutningen blev det lidt en ‘hovsa’ løsning, da det er blevet udviklet midt i eksamenerne. Layoutet er udemærket, men det lever ikke op til den vision jeg havde for det. Dog er det rart med lidt farve, efter det mørke layout der var før dette. Desuden er der blevet arbejdet med blå og grønne farver – farver jeg normalt ikke arbejder med, og slet ikke sammen. Der er hel en udeblivelse af grå og pink, som faktisk er helt utroligt når det er mig der har lavet det.

 

Honestly say

Navn: Honestly say
Sat op: d. 03/01 – 2011
Taget ned: 14/06 – 2011
Lavet af: Simone Møller
Credits:  –
Kommentare: Jeg kan ikke lide toppen af siden. Det hele er rodet og kedeligt… Men jeg kan rigtig godt lide at der kun er 2 sidebar punkter. Det gør det hele meget mere overskueligt. Footeren ‘klistre’ til bunden, og fylder hele siden på x-aksen, hvilket er noget jeg aldrig har lavet før. Dette fungerer rigtig godt, og giver plads til knap så vigtige ting…

 

Christmas 0.2

Navn: Christmas 0.2
Sat op: d. 05/12 – 2010
Taget ned: 03/01 – 2011
Lavet af: Simone Møller
Credits:
Kommentare: Jeg kan ikke lide at lave julelayouts… Og dette blev også lavet i sidste øjeblik… ^_^” … Jeg kan ikke rigtig lide det… Men jeg hader det heller ikke. Må sige at det jo nok er til at leve med ;D

 

This is my blog

Navn: This is my blog
Sat op: d. 11/10 – 2010
Taget ned: 05/12 – 2010
Lavet af: Simone Møller
Credits:  –
Kommentare: Jeg er okay tilfreds med dette layout. Jeg syntes farverne er gode, og jeg syntes det er nyskabende, i forhold til de layouts jeg har lavet det sidste stykke tid. Det er stadig samme opstilling som de forrige, men det er fordi jeg bedst syntes om denne opstilling, og fordi jeg syntes jeg har for meget lort i mine sidebars, til at kunne samle det i én af slagsen. Jeg syntes layoutet er meget personligt… Jeg er jo blandt andet derpå XD …

 

I’ll pray; let him stay!

Navn: I’ll pray; let him stay!
Sat op: d. 22/09 – 2010
Taget ned: 11/10 – 2010
Lavet af: Simone Møller
Credits:  –
Kommentare: Jeg er ikke ret vild med det her layout. Jeg lavede det for længe siden, for at lave et layout med en animation på. Animationen er blevet udemærket, men selve layoutet er ufuldstændigt, men jeg orkede ikke at arbejde mere på det, kunne ikke umiddelbart finde på et nyt, og jeg trængte til at få et andet layout op end ‘Bublegum, Speak out!’.

 

Bublegum, Speak out!

d019

Navn: Bublegum, Speak out!
Sat op: d. 13/06 – 2010
Taget ned: 22/09 – 2010
Lavet i: Adope Photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits:
Kommentare: Jeg lavede først noget rigtig lort. Men efter jeg havde snakket med Nicki og Mia malene, kom jeg på rette vej. Jeg syntes det endte ud med at blive okay. Der er selvfølgelig nogle ting jeg ikke er helt tilfreds med – for sådan er jeg, men overordnet er det godt nok. Jeg syntes det er nogle dejlige farver, og der er ingen grå ting på siden ^^” Det er imponerende! Haha! Alt plejer altid at være gråt. Syntes jeg bliver i godt humør af at se på det; lige hvad siden trængte til :)

 

My life, my frame!

d018

 

 

 

 

 

 

 

Navn: My life, my frame!
Sat op: d. 19/05 – 2010
Taget ned: 13/06 – 2010
Lavet i: Adope Photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits:
Kommentare: Jeg prøvede at lave et mere personligt layout denne gang. Derfor det er et billede af mig og min kæreste i rammen. Det blev slet ikke som jeg ville have det, men nu syntes jeg at det var på tide at siden skiftede layout… Det forrige var trods alt oppe i ca. 3 måneder. Jeg håber jeg kan få noget kreativitet og lave noget andet, lidt bedre, men nu får vi at se :) har arbejdet med en masse ting jeg aldrig har arbejdet med før, så der er nok en del fejl og mangler på siden, men det vil jeg rette op på under vejs.

 

Microcuts Into Your Brain

d017

 

 

 

 

 

 

 

Navn: Microcuts Into Your Brain
Sat op: d. 11/02 – 2010
Taget ned: 19/05 – 2010
Lavet i: Adope Photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: MiaMalene
Kommentare: For første gang har jeg lavet mit layout i XHTML, nogensinde! Jeg er ret stolt af at jeg rent faktisk har fået det til at funkere, og det er faktisk ganske overskueligt. Jeg er ret vild med farverne, og enkeltheden over layoutet. Det er ikke noget særligt, men funkere som det skal, og det det overskueligt. Stort tak til MiaMalene, hvis kodning jeg har siddet og studeret, og derved lært en masse af.

 

This Dosn’t Hurt, She Said

d016

 

 

 

 

 

 

 

Navn: This Dosn’t Hurt, She Said
Sat op: d. 30/12 – 2009
Taget ned: 11/02 – 2010
Lavet i: Adope Photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: –
Kommentare: Dette er layout er for en gang skyld farverigt. Det er på mange punkter meget mislykkedes, men på en del punkter også meget vellykket. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal syntes om det. Er dog vild med at der er 2 sidebars istedet for den sædvanlige enkle.

 

By Silentdark.Org

d015

 

 

 

 

 

 

 

Navn: By Silentdark.Org
Sat op: d. 31/10 – 2009
Taget ned: 30/12 – 2009
Lavet i: –
Lavet af: Silentdark.org
Credits: Silentdark.org
Kommentare: Dette er et super flot layout, men jeg kan desværre ikke selv tage credits for det, da det er Silentdark.org der har lavet layoutet til mig. Det er lidt dystert, hvilket er det eneste minus. Tak til Silentdark.org.

 

It’s the fear

Navn: It’s the fear
Sat op: d. 07/08 – 2009
Taget ned: 31/10 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: –
Kommentare: Dette layout er forhåbenlig et midlertidig. Jeg kan egentlig godt lide selve idéen, om et bizart layout. Men det er bare så gråt (har de sidste mange layout været). Der er også alt for lidt, detaljer som er interressante ved det her layout. Men hele layoutet blev også lidt til, ved et tilfælde.

 

He Makes You Go ‘RAAUW’!

Navn: He Makes You Go ‘RAAUW’!
Sat op: d. 22/07 – 2009
Taget ned: d. 07/08 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: Inspiration til “Profil-linket” i headeren er fra Miissy.dk
Kommentare: Der er en del ting jeg ikke kan lide ved dette layout, men nu hvor jeg er helt færdig med det, er jeg blevet ok glad for det. Det er ikke et af mine bedste layouts, men jeg synte det er behageligt at se på og en smule anderledes. Farverne adskiller sig meget fra dem jeg sædvanligvis bruger, hvilket vel er et bonus. Som så ofte før er layoutet featuring Saga :’D

 

Alive in the music

Navn: Alive in the music
Sat op: d. 07/06 – 2009
Taget ned: d. 22/07 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: –
Kommentare: Endelig kom der et layout jeg blev glad for. Jeg har længe tænkt på at lave et mix, af de layouts (der i følge mig) som er de bedste jeg har lavet igennem tiden. Det tog lang tid, men pludselig på strækningen imellem KBH og Aalborg kom jeg på idéen med dette layout. Jeg er glad for farverne, og enkeltheden i layoutet. Syntes også baggrunden blev lidt hyggelig. Dejligt at have et layout med Saga, oppe igen!

 

Koizora – Sky of love

Navn: Koizora – Sky of love
Sat op: d. 17/05 – 2009
Taget ned: d. 07/06 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: –
Kommentare: Det er rigtig rodet og forvirrende, og af en eller anden grund kan jeg ikke rigtig lide det, og jeg håber på at pille det ned, så hurtigt som muligt. Dog har jeg ingen inspiration, så det kan være det bliver nødt til at blive hængende et godt stykke tid endnu, for har ikke kunne formå at lave et bedre på det sidste.

 

Forgiven

Navn: Forgiven
Sat op: d. 15/04 – 2009
Taget ned: d. 17/05 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: –
Kommentare: Tja. Ved ikke rigtigt. Det er bedre end det sidste. Men det er ikke noget særligt. Jeg kan ikke bestemme mig for om jeg kan lide det. Men jeg trængte til et nyt layout, og jeg var inde i en periode hvor jeg ikke havde nogen inspiration, så nu måtte jeg jo bare prøve at lave et eller andet nyt.

 

Loves me not

Navn: Loves me not
Sat op: d. 24/02 – 2009
Taget ned: d. 15/04 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: –
Kommentare: Jeg gik meget ud fra opstillingen fra det forrige, da jeg er glad for den. Men denne gang har jeg fået lavet et noget lysere layout. Det eneste jeg savner her på er Saga X’D haha! Men det er nu også godt med lidt Tatu. Jeg syntes at designet er meget enkelt og behageligt.

 

What are you thinking, Saga?

Navn: What are you thinking, Saga?
Sat op: d. 03/02 – 2009
Taget ned: d. 24/02 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: Inspiration af Miissy.dk
Kommentare: Layoutet er ganske udemærket. Syntes ikke rigtigt at menuen passer sammen med resten, men jeg kan ikke rigtig finde på andet. Jeg har længe haft problemer med at finde på noget nyt, og det her er det som er bedst indtil videre :D (Det endte dog hurtigt med at blive for mørkt dette layout)

 

Microcut DK Feat. Saga

Navn: Microcut DK Feat. Saga
Sat op: d. 25/12 – 2008
Taget ned: d. 03/02 – 2009
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: None
Kommentare: Jeg er forholdsvis godt tilfreds med dette layout. Tror at det her, eller “Saga .

 

There was a time…

Navn: There was a time…
Sat op: d. 30/11 – 2008
Taget ned: d. 25/12 – 2008
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: None
Kommentare: Julelayout… Det kunne ikke andet end at blive grimt XD

 

Saga

Navn: Saga Sat op: d. 25/09 – 2008
Taget ned: d. 30/11 – 2008
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: None
Kommentare: Dette er mit hidtil bedste design!

 

Showtime with Alice Nine || Microcut DK

Navn: Show time with Alice Nine || Microcut DK
Sat op: d. 05/09 – 2008
Taget ned: d. 25/09 – 2008
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: None
Kommentare: udemærket. Rykket en smule. Menuen funkerede ikke helt optimalt.

Summon me the beauty of Summer

Navn: Summon me the beauty of Summer || Microcut DK
Sat op: d. 23/04 – 2008
Taget ned: d. 03/09 – 2008
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: None
Kommentare: OK ;D

 

Naruto || Microcut DK

Navn: Naruto || Microcut DK
Sat op: d. 22/04 – 2008
Taget ned: d. 23/04 – 2008
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: None
Kommentare: Jeg er særdeles utilfreds med dette design -.-”

 

Bring back the summer

Navn: Bring back the summer
Sat op: d. 28/03 – 2008
Taget ned: d. 22/04 – 2008
Lavet i: Adobe photoshop
Lavet af: Simone Møller
Credits: None