NY MENU|ENGELSK EKSAMEN AFSLUTTET

Idag har jeg været til eksamen, og tænk engang, det gik faktisk rigtig fint. Jeg fik 9 og det er jeg skam godt nok tilfreds med. De sagde de var meget inponeret over de 5 minutters fremlæggelse, men at jeg ikke havde nok styr på has og have, og det er jo rigtig nok. Nyt emne. Det har bare været et herligt vejer! og imorgen skulle det blive endnu bedre. Imorgen tidelig skal jeg ride, og så regner jeg med at tage lidt sol, også skal jeg ud og besøge min storebror. Det glæder jeg mig til. Jeg skal sove hos ham ^^ Vi skal virkelig hygge og se film. Weee XD

Nu til hjemmesiden! Jeg sidder her med et stooort smil på læberne, for jeg har lavet en ny fed menu. Jeg har ikke rigtig fået lavet på selve siden, da jeg har brugt hele aften på at få min a&a til at virke, og til at få menuen til at virke. Er ret stolt af jeg klarede det selv. Selvfølgelig med hjælp fra muuus’s guide ^^ hehe. Men klokken er 00:37 lige nu, og jeg er temmelig træt. Det var faktisk hårdt at være til eksamen. Men det jeg ville sige var, at jeg tror jeg vil i seng nu.

Hov glemte! Jeg har været på arbejde idag. Det var vel fint. Men før arbejde var jeg hjemme hos Mikkel, der åd vi jordbær, jeg fik mig en lur, og så lavede vi nogle klamme milkshakes/smoothies XD ad hvor var de klamme! På den klamme måde! Men de smagte godt? hng?! Forvirring?!?! oÔ Nu går jeg altså i seng…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.