Forpulede terminsprøver

Ja jeg kom jo så helskindet hjem efter min uge i norge ;D jeg var bare ude på de sygeste offpister med Tobakka XD Vi havde det bare så skide skægt. Jeg er ked af jeg desværrer ikke rigtig har fået taget nogle billeder der oppe, så der kommer nok ikke så forfærdeligt mange ind; hvis dem jeg har overhovedet er værd at putte her ind. Det får vi at se.

Så er terminsprøverne startet *suk*. I dag var jeg oppe i skriftligfremstilling i tysk; og i morgen skal jeg op i matematik. Lige to af de fag jeg er dårligst til. Men jeg syntes faktisk at tysk det gik helt ok. Nu håber jeg bare at sensor syntes det samme… Baah… Jeg har også øvet en del matematik sammen med Mikkel musen i dag, så det er spændene om det giver pote. Det har det satme bare at gøre.

Lige nu sidder Mikkel og jeg bare og hører Oasis, mens Mikkel laver lektier og jeg lige har prøvet et gammelt spil jeg fandt, kaldet ‘Thief’. Det var nu faktisk meget sjovt. Men ja. Jeg gad ikke lige mere, og desuden syntes jeg lige i fortjente en blog, og min hjemmeside i det hele taget fortjente lidt fornyelse, så nu vil jeg ind og arbejde lidt under ‘visitor’ XD

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.