Total smadrethed XD Hæhæ…

Okay… I dag er total smadret dag. Ved sku ikke lige hvad jeg skal give mig til på siden, for der er sku ikke rigtig så meget jeg orker at lave XD var i gaden sammen med Line og hendes kusine Lulu igår. Det var meget fint; bortset fra det sidste stykke tid da Lines kusine fik ondt i knæet, så blev hun sådan lidt små kedelig. Men okay; det er jo sådan det er. Line har aftalt at næste gang tager vi der ind alene, og så skal der sku festes igennem! >:]

Well hele i går var jeg sammen med Line. Det var sku skide hyggeligt! Er så glad for den pige ;D hæhæ. Der er ikke så meget at sige om igår ud over at vi var til Modstöm lagersalg i Aalborg… Jeg har aldrig set noget ligne! Det var ét stort kaos, og der var min. en to timers lang kø! Det var fuldstændigt vanvitigt. Der var ingen af os der rigtigt fandt noget vi gad at stå i kø for >,<” Såå… På en måde heldigt nok!

Lige set det nyeste afsnit af Naruto glæder mig allerede til næste fredag O__O Jeg skal i øvrigt måske til Sønderborg i næste weekend O_o Hvis jeg altså kan få lov! Håber bare jeg får lov, og der er en der gider tage min lørdagsvagt, for jeg vil så gerne se Selma igen! Savner hende så galt! Og lige pt. kan jeg ikke engang sms til hende da hun er i London til New Zealands messe.. Eller sådan noget halløj O,o

Det må have været det for nu! Er mega træt, og mega smadret XD i må sove godt alle sammen. (wooow at overveje at gå i seng kl. 23 O___O It’ a miracle (Staves?) Haha) Nååårh nej.. Skal jo liiige i bad først ;D yayness… Det bliver godt med et dejligt vaaarmt bad!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.